|
Сакам да кажам ... |
Внеси реплика | страница <1 663664665666667 708> |
Автор | ||
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sdk....ko lanski sneg....
|
||
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
СДК Името ми е чудно гонзитооо И да ...ми фалевте..али не сите...мислам...разбираш де |
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сдк...ми пропадна ливчето поради Челзи
|
||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sdk...koj ke dremi do 22h
|
||
FeaR
Сениор False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sdk nema li nikoj za da si igra so mene u pdf igri
|
||
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
|
||
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sdk...sto baba mrazici se smenija...cccc....
|
||
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
||
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
СДК
Морам да бидам најубава |
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сдк,... оо па тука имало крисмас спирит.... една добра работа денес
|
||
gonzo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sdk...ye, ye ....крисмас....uste edna sansa za pijancenje i drpanje pijani zeni u guzva........ela pri dedo....mraz....
Изменето од gonzo - 04.Декември.2010 во 21:38 |
||
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сдк-зошто си криела досега дека типуваш ??!!
|
||
FeaR
Сениор False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sdk vecerva ostanav doma radi ... ma neum normalen
|
||
|
||
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
СДК
Секој на секого посветува песна..никој на Баба ..ако ако..и Баба на никого |
||
|
||
FeaR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...nedopirliva
kjuti si de....i onaka koga nema nekoj da pise..ne ni znam deka e za mene |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 663664665666667 708> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |