|
Како да ги откажеш цигарите? |
Внеси реплика | страница <1 23242526> |
Автор | ||
young padawan
Сениор Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 451 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
`jos jedna cigareta pre spavanja`
|
||
compromise my principle
|
||
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
зар може да е толку тешко тоа
|
||
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
||
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
шанса број незнам кој
втор ден без ниедна запалена цигара иако претчувствувам дека кратко ќе биде вака Изменето од sanja-a - 02.Јули.2010 во 18:40 |
||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Се надевам дека одолеа на искушението. |
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Aха, одолеав ама сеуште ми фали никотин и сеуште сум во искушение |
||
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Најкритична е таа фаза во која се наоѓаш,незнам колку ќе успееш....ама ако си решила јас те поддржувам,ама не ти се придружувам.
|
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
hermiona
Сениор Регистриран: 04.Април.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 564 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
beskrajno tesko |
||
FeaR
Сениор False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ttreba dobra volja i da ne si vo okolina na pusaci, najmalku togas treba da gledas nekoj kako pusi
|
||
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
|
||
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Gi otkazav vcera....izdrzav dobri ...3 casa....pa posle nadoknadiv za propustenoto...
|
||
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
||
annaja
Сениор Регистриран: 21.Април.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 531 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А да ги прашам,овие што се обидуваат да ги остават цигарите,тоа е поради законот? или сами така решивте.Чудно ама јас лично баш сега не се мачам да ги оставам...инает или нешто друго,незнам.Викаат дека забрането овошје е послатко.Они мене ќе ми кажат да не пушам...!И друго,кога почнав да пушам,бев средношколка,и тогаш се криев од моите,тогаш они беа закон за мене...е кога тогаш не ги оставив цигарите сега ич...тоа ќе се случи кога јас ќе сакам.А за непушачите?нека седат тамо кај што им одговара,како впрочем јас сега...одам само тамо кај што нема забрана...
|
||
FeaR
Сениор False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ma ne se ni druzam so tie sto °se mnogu zagriùeni za moeto zdravje° Poseben kejf mi prestavuva koga za da se druzat so mene dremat nadvor, a glavata im e natre Zasega ne otkazuvam cigari duri si kupiv i kacak, rizli i aparatce pa merakliski si praam cigarcinja. Mazot mi mi veli deka koga ke umram na onoj svet ke sum gi ubedela da propushat site svetci |
||
Pavaroti
Сениор Експерто нумеро 2 Регистриран: 03.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Првпат ги оставив пред едно 6 години кога почнаа да ми сметаат по здравјето, сега пушам само летно време...не бива одмор без алкохол и цигаре |
||
Внеси реплика | страница <1 23242526> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |