![]() |
|
Опиши го членот над тебе |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8687888990 121> |
Автор | |
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
emilceto
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
ovaa anitka mozam da ja opisam kako otkacena zenska koja usta ne zatvara celo vreme
![]() ![]() ![]() |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
tarabuka ![]() Нов член ![]() Регистриран: 05.Октомври.2010 Статус: Офлајн Поени: 9 |
оваа анита е супер девојка многу е мила и паметна и убава едноставно девојаката е сон
|
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Тарабука само тропа
![]() |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
KING35 ![]() Сениор ![]() ![]() shadow... Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7624 |
![]() Изменето од KING35 - 01.Декември.2010 во 19:03 |
|
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
|
|
![]() |
|
tarabuka ![]() Нов член ![]() Регистриран: 05.Октомври.2010 Статус: Офлајн Поени: 9 |
па човекот е некако како да речам
сака да напиши нешто но не знае па три пати променува тоа што пишал |
|
![]() |
|
chlenkata na d mene
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
na oko ![]() Сениор ![]() koj sum jas koj sum jas Регистриран: 25.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 4866 |
od arna poarna,od ubaa poubaa,od mila pomila.............
|
|
na kamen shto se trkala mov ne se nafaka
|
|
![]() |
|
Schatzii ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
често е во игрите, сака да се забавува и никогаш не му е здодевно мислам дека е добар човек, кој не сака расправии, посебно не по форуми
![]() како што му е и потписот веројатно не се замара премногу со непотребни работи
![]() |
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
![]() |
|
KING35 ![]() Сениор ![]() ![]() shadow... Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7624 |
sve najdobro
![]() |
|
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
|
|
![]() |
|
Schatzii ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
не сме се дружеле баш често со него по форумов
![]() но имам позитивно мислење за него и се надевам така ќе остане и во иднина
![]() |
|
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Шатци штом уште не ме е банирала после толку офтопици е идеален човек
![]() Сакам да ја запознаем лично
![]() |
|
![]() |
|
Емил сакам да го читам, најмногу во фудбал и имам желба да избијам на прво место на табелата
![]() само тоа ќе се реализира само на сон, со оглед на тоа што скоро секогаш има одлични типови
![]() секогаш кога може помага за било што, не штеди на зборови односно не си ја штеди тастатурата
![]() мислам дека помага секому кога има некаков проблем...
неговиот македонски е одличен, барем пишувањето а за зборувањето треба некој друг да ми каже
![]() |
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8687888990 121> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |