IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Форумски игри
  Активни теми Активни теми RSS - Опиши го членот над тебе
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Опиши го членот над тебе

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 8687888990 121>
Автор
Порака
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Статус: Офлајн
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Декември.2010 во 15:33
emilcetoдаvo sekoj slucaj veren covek,zaljuben vo svojata soprugaсреќаcesto znae da ostani vo igri do ranite utrinski casoviголема%20насмевкаi mnogu dobar drugar..respektсреќа
Кон врв
MyWay Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Регистриран: 05.Септември.2008
Локација: Aruba
Поени: 23914
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Декември.2010 во 15:39
ovaa anitka mozam da ja opisam kako otkacena zenska koja usta ne zatvara celo vremeголема%20насмевкаголемо%20гушкањеголемо%20гушкање

Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ......

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Декември.2010 во 15:41
изненадувањеovaa my ne mozam da ja nadlafamголема%20насмевкаprekrasna devojka vo sekoj slucaj i mnogu si ja sakamголемо%20гушкање
Кон врв
tarabuka Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 05.Октомври.2010
Поени: 9
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај tarabuka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Декември.2010 во 18:53
оваа анита е супер девојка многу е мила и паметна и убава едноставно девојаката е сон
Кон врв
sanja-a Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Only God Can Judge Me!

Регистриран: 12.Април.2009
Поени: 13457
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sanja-a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Декември.2010 во 18:56
Тарабука само тропа

Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу.
Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот.
Одри Хепберн
Кон врв
KING35 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
shadow...

Регистриран: 25.Ноември.2008
Локација: Macedonia
Поени: 7624
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KING35 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Декември.2010 во 18:56
sve najdobro

Изменето од KING35 - 01.Декември.2010 во 19:03
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
Кон врв
tarabuka Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 05.Октомври.2010
Поени: 9
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај tarabuka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Декември.2010 во 19:05
па човекот е некако како да речам
сака да напиши нешто но не знае па три пати променува тоа што пишал
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Декември.2010 во 23:07
chlenkata na d meneгубитникso mnogu pozitivizam i mnogu aktivna devojka,super e za meneголемо%20гушкањеда
Кон врв
na oko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

koj sum jas koj sum jas

Регистриран: 25.Декември.2009
Поени: 4866
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај na oko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Декември.2010 во 09:36
od arna poarna,od ubaa poubaa,od mila pomila.............
na kamen shto se trkala mov ne se nafaka
Кон врв
Schatzii Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Мај.2010
Локација: Germany
Поени: 10600
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Schatzii Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Декември.2010 во 12:03

често е во игрите, сака да се забавува и никогаш не му е здодевносреќа 

мислам дека е добар човек, кој не сака расправии, посебно не по форумитрепкање 
како што му е и потписот веројатно не се замара премногу со непотребни работинамигнување
Dream what you want to dream;
Go where you want to go;
Be what you want to be,
because you have only one life and one chance to do all the things you want to do.
Кон врв
KING35 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
shadow...

Регистриран: 25.Ноември.2008
Локација: Macedonia
Поени: 7624
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KING35 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Декември.2010 во 12:04
sve najdobro
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Schatzii Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Декември.2010 во 12:07
не сме се дружеле баш често со него по форумовне%20знам 
но имам позитивно мислење за него и се надевам така ќе остане и во иднинанамигнување
Go where you want to go;
Be what you want to be,
because you have only one life and one chance to do all the things you want to do.
Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Декември.2010 во 12:12
Шатци штом уште не ме е банирала после толку офтопици е идеален човек големо%20гушкање 

Сакам да ја запознаем личноцрвенеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Schatzii Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Декември.2010 во 12:22
Емил сакам да го читам, најмногу во фудбал и имам желба да избијам на прво место на табелата смешен 
само тоа ќе се реализира само на сон, со оглед на тоа што скоро секогаш има одлични типовинамигнување
секогаш кога може помага за било што, не штеди на зборови односно не си ја штеди тастатуратахи,%20хи... и
мислам дека помага секому кога има некаков проблем...
неговиот македонски е одличен, барем пишувањето а за зборувањето треба некој друг да ми кажетрепкање
Go where you want to go;
Be what you want to be,
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 8687888990 121>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,438 секунди.