|
Сакам да кажам ... |
Внеси реплика | страница <1 659660661662663 708> |
Автор | |
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдт..ти се само смеј емиле...ама овија го ослободише Афганистан од Фашисти.
ск су у Јужну Кореју..тренирав ги амери... |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк-еве ти уште еден спот закон од ослободителете од фашистичку режиму у Афганистану
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк..ај батали политика,да одиме да "остваруваме" малку..белки ќе фанеме некој на црвено...упс,жолто!
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sdk...utepan den
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк-забавно сум расположен
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...татко ми, мојот татко, на мене, неговата ќерка, неговата 15 годишна ќерка и рече: провери дали има уље у старата кола!
СДК Незнам што се дешава со светов. Изменето од Tiggy Vicious - 01.Декември.2010 во 16:27 |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк-човекот сака да те прави шофер
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...а ја будала медицина учам...
Блесава јас. Шоферството и автомеханичарството е далеку поперспективна работа. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк...шишање....
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк-со нова фризура ли си ?
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк...старо нова
|
|
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк многу се распишував нешто од сабајле
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк-многу доцне тоа Газето
|
|
sanja-a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк...во необично време за мене се прибрав дома
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 659660661662663 708> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |