![]() |
|
БАР!!!!! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 243244245246247 931> |
Автор | ||
Zoki_S ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 2757 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
This is my speciality (vinoto i jagodite)
imam i luge koi ke go potvrdat toa neli Nate? |
||
![]() Come on and be my little good luck charm - |
||
![]() |
||
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
|
Да мило потврдувам
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|
vino i jagodi?:)
pa uste i sl*g da imase vrz jagodite mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm |
||
![]() |
||
Zoki_S ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 2757 |
|
E pa devojce, toj film go pravevme kaj Lou, ali ako treba ke pravime i prodolzenie, pa serijal ako treba, neli? |
||
||
![]() |
||
babyy ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
|
Изненаден од мене??? ![]() |
||
![]() |
||
|
Ne be src od tebe, od La fille. a ti uba si? Kako so zeshcinive ? |
||
||
![]() |
||
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
|
Море шчо убо сум те научила да зборвиш еј...
|
||
![]() |
||
![]() |
||
|
A, zborvaj mi mor, zborvaj mi....
|
||
||
![]() |
||
|
сонцуле и даде на бејб винце? ![]() ке те опра море |
||
![]() |
||
![]() |
||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|
Zoki, pa moze i da napravime prodolzenie:)))))))))))
|
||
![]() |
||
babyy ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
|
ЈА незнам да зборвам ко вас
![]() |
||
![]() |
||
|
zboruvajte makedonski:)
|
||
![]() |
||
|
Ајде се вракаме на литературно Македонски, зоки јас и ти во 6 очи заедно со бејб и ке повторувате по мене...
|
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Problem nema nikakov, zelbata vasa ke bide ispolneta samo vie kazete koga, draga moja! Dali bev dovolno elokventen? ![]() |
||
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 243244245246247 931> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |