|
Женски ИДИВИДИ оркестар |
Внеси реплика | страница <1 9091929394 103> |
Автор | |
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нее у шампионче..сеа идеме у Лисабон
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
odimeeeeeeeeeeeeeee
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Даа бее закажано е..овие менаџерите не растртија
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ам мора финансиски да се закрепнуеме
|
|
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zatoa jas na gz odvaj sedam...
|
|
sanja-a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а да одиш ти кај доктор Мишо Егеецо
|
|
|
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eeee redovno... kaj onoj razvienia??? sekoj den... se samo glaa me bole i p*****
|
|
sanja-a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
лелеееееееллллллллллллллееееееееееее
|
|
|
sanja-a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мичо егеецот...
малку проста фаца има ама арен си е човекот........... колеги и колешкииииии |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
cico mi receeeeeeeee:Pejacka stani p......... TITTTTTTTTTTTTT
cico mi rece menagzer fati za gusa stegni go,menagzer fati,rucek da plati,pa posle legni gooooooooooo!!!!!!!!!! ideeeeeee nova godina imame TEZGA LISABON ne ceka.............. koleskiiiiiiiiiiii.........Trajco ne se pravi mnogu k*rajberimame rabota...... |
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lelel koleski ke setame za nova godina...
Tri godini se ljubeme losa duma ne dumame |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
Внеси реплика | страница <1 9091929394 103> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |