![]() |
|
МАКЕДОНИЈА...и се е можно!? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3435363738 63> |
Автор | |||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|||
![]() |
|||
Античкиот ![]() Сениор ![]() Поглавица Тешки Очи Регистриран: 14.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 186 |
||
Тој илија прво да му одговори на онега во утрински што сто пати го прашал од каде му се парите за мерцедесот и кога планира да заврши факултет- а после да пали и жари по македонијава...
|
|||
![]() |
|||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
||
Ццццц и ова ме зачуди. е навистиа Македонија и се е можно (ако не е извадено од контекст0
Илија Димовски ќе ја запали „А1“? Ама изгледа ја нема више ![]() Во саботата Димовски стана фан на овие три страници, а во неделата од неговата листа на омилени страници ја снема само „Да се собереме 2.000 и да ја запалиме А1“. |
|||
![]() |
|||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
||
...па таа "озогласена" и "антивладина" телевизија. зошто тоа го немаше на силекс или канал 5..? оние од А1,пак шират дезинформации и монтирани снимки!!!АМАН. Изменето од zagor - 29.Ноември.2010 во 14:16 |
|||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|||
![]() |
|||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
||
Дааа, од народни пари. Читав внимателно бидејки овој закон е првиот со кој моите симпатии кон владеачката партија почнаа да се премеруваат. |
|||
![]() |
|||
Pavaroti ![]() Сениор ![]() Експерто нумеро 2 Регистриран: 03.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 441 |
||
Ништо страшно...ќе го казнат директорот. |
|||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
||
...me mrzi da chitam tamu ama,...saka li da kaze deka vo evropa,.... drzavata gi plakja sindikalnite lideri?!
![]() |
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|||
![]() |
|||
||
И баш Македонија и се е можно
![]() Државата го плаќа лидерот на ССМ Митревски се правда дека со ова сакал да ги поштеди работниците кои треба да ги застапува. Му било незгодно тие да го плаќаат неговиот ангажман. Митревски вели дека неговата идеја е во земјава да има модерен европски синдикат, а не балкански. |
|||
![]() |
|||
marsovec ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
||
Јас не верувам дека во Македонија педерите јавно ќе се декларираат ...па политичариве ни и
![]() ![]() |
|||
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
|||
![]() |
|||
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
||
има еден умоболен педер на блогерајот што бара права некои за педерите (што права бараат луѓево не ми е јасно , никој со прст не ги чепка ни ги гледа ни ги мати)кажува демек пола министри педери и лезбејки биле , чудо едно , хитлер бил педер , наполеон бил педер , аце големиот педер бил , сега сите ги направија хомоси да си направат реклама , ви велам од педериве луѓе не бидува , безобразни се и настрани ...
|
|||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|||
![]() |
|||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
||
...
![]() ![]() ![]() |
|||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|||
![]() |
|||
||
Немам ништо против нечија сексуална определеност, ама некако ми се чудни податоците. Се прашувам има ли ова некаква политичка позадина-она со дискриминацијата и не донесувањето на законот.
Чудо при толку политичари хомосексуалци -излегува гласале сами против себе? ![]() |
|||
![]() |
|||
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
||
ова педериве претераја ептен хахахах
|
|||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3435363738 63> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |