|
A1 под полициска опсада?? |
Внеси реплика | страница <1 3839404142 56> |
Автор | |||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
pa...prochitaj go samo ona...shto duri i mali deca bi go razbrale i,
....se ke ti bide jasno !
|
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|||
mariija
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2459 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
jasno mi e na mene se ...... ne sum od vcera .....a malite decinja se za zalenje seushte neznaat shto ke gi snajde vo nashata tatkovina Изменето од Анастеа - 28.Ноември.2010 во 22:11 |
|||
"If you talk to God you're religious. If God talks to you, you're psychotic."
|
|||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...ne beshe toa za tebe,
...tuku za nad tebe...
|
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|||
mariija
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2459 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ok kako i da e jas da si kazam
|
|||
"If you talk to God you're religious. If God talks to you, you're psychotic."
|
|||
Petkovsky
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 239 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Fight, fight!!! |
|||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Fakt e deka nishto od ono shto beshe prezentirano od opozicijata na A1 ne beshe tochno.
Samo se izblamiraa i kje ostanat vechno zabelezhani kako takvi vo makedonskata istorija. Koga kje dojde do slednoto glasanje onie snimki shto bea posocheni vo temava povtorno kje bidat aktuelizirani, pa lugjeto kje mozhat da se soochat so akterite koi ja ocrnija Makedonija pred svetskata javnost mislejkji deka stranskite sili kje gi podrzhat vo drzhavniot udar i deka taka kje se dograbat do vlast bez podrshka od narodot. |
|||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ко јас и ти-спротивни симпатии-исти ставови |
|||
Pavaroti
Сениор Експерто нумеро 2 Регистриран: 03.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Има многу други големи фирми што ги треселе разни инспекции па не правеле драми. Инспекторите ја преставуваат државата а не власта, кога ќе влезат во фирма и кога ќе се легитимираат овластеното лице во фирмата треба да им ги даде сите документи што се потребни да се изврши контролата па пред аргументите ќе се замолчат сите па и ако инспекторите биле партиски војници. Но тука не било баш така инспекторите се држени во некоја просторија што вработените од А1 ги понудиле со кафе и не им давале никакви документи туку ги изнесувале од просториите на фирмата. Кај комшијата кога ќе дојдат гости јас не одам да ги почастам кафе, па како новинарчињата ги понудиле кафе а станува збор за фирми на друг сопственик. Изменето од Анастеа - 28.Ноември.2010 во 22:13 |
|||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Мене ми е интересно тоа што во “разјаснување“ на дилемите се вклучени МТВ, Сител Канал 5 од една страна додека и А1 од другата страна. Алфа, Телма, Алсат даваат кратки информации и толку.
|
|||
Pavaroti
Сениор Експерто нумеро 2 Регистриран: 03.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Опозициони и позициони телевизии. На Канал 5 и Телма вестите се ок, ова другово е мизерија. |
|||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Горазд, во коментарите на Марија не гледам ниедна навреда. Ако ти гледаш нешто што јас не можам да видам - слободно посочи ми да реагирам. Можеби не ти се допаднал тонот со кој ти се обратила, но навреда сепак нема. И ве молам сите, да ја продолжите дискусијата без навреди и етикетирања. Навистина е мачно секој ден да се опоменува и да се повторуваат исти нешта. |
|||
Persej7
Сениор Регистриран: 21.Октомври.2010 Статус: Офлајн Поени: 254 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Анестеа: зошто ми е избиршан делот од постот во кој го прашувам Горазд777 дали е свесен дека лаже?
Дали е недозволено на форумов да се обрне внимание на некој форумец дека лиферува неточни информации кое што во нашиот јазик е означено со зборот лажење? Мислев дека завршив со учеството на темава но гледам дека продолжува спамот и намерата да се релативизира кривицата за обидот најбезочно да се изманипулира македонската јавност од страна ан А1 телевизија и од СДСМ.
Пријателе, еднаш пишуваш едно, друг пат друго. Претходниот пост не ти беше за “државност“ туку во него ги повтори неточните тврдења за наводна “опсада“ на А1 телевизија и за наводно гушење на слободата на медиумите. Додатно, напиша дека било дискутабилно дека опозицијата ја направила оваа манипулација со јавноста. Кога ти укажав дека воопшто не е дискутабилно, сега се вртиш и признаваш дека имало вистина во тоа. Фактите се тие, МВР и УЈП многу убаво ја завршија задачата, а Мирка Велиновска концизно ја сумираше ситуацијата (впрочем затоа го постирав линкот, бидејќи е кратко и јасно). Но твојот аргумент е да ја нападнеш неа лично и да ја наречеш “тешка пачавра“ наместо да се осврнеш на кажаното од неа. Не ти доликува така пријателе, како што не им доликува на А1 да се стават во функција на затајувач на данок -- сега веќе конкретно покажано дека е така -- на повикување на бунт против демократски избраната власт и да глумат лудило дека се репресирани во процесот на акцијата на УЈП. Изменето од Persej7 - 28.Ноември.2010 во 23:41 |
|||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ве молам, да не се квалификувате како лажговци едни со други, сепак не е лесна квалификација. Сите имаме различна перцепција за реалноста, сите ги гледаме истите нешта, но со различни очи. Оставете простор низ дискусија на темите да се разбистрат нештата, ок? |
|||
Gorazd777
Сениор Регистриран: 22.Октомври.2008 Локација: Евразија Статус: Офлајн Поени: 1584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Евидентно е дека повеќе нема потреба да се дискутира,односно да се изнесуваат мислења,она што се сака да се постигне на извесен начин се постигнува кон одрдени членови на форумот,така е бадијала и пишување на постови,секако и овој пост ќе биде избришан но верувам дека ќе стигнеш да прочиташ. Тоа е една вистина,едно е да браниш вистина,а овде се гледа дека многу работи се отворија,а друго е да застапуваш само една страна,според мое мислење од корист.Колку и да сакате да навлегувате во дискусиите на одредени членови,вие само го давате непобитниот факт дека сте само вие во право,значи нема тука здрава дискусија,повторувам само пристрасни мислења и еве јас прв завршувам,повеќе не дискутирам во однос на оваа тема,другите можат само да ја бранат власта, а се разбира тоа ќе го прифатат само оние кои се од таа страна на монетата. Поздрав. Изменето од Gorazd777 - 29.Ноември.2010 во 01:10 |
|||
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА ОД ЗЕЛКА ТОРТА И ОД СЕЉАК ГРАЃАНИН НЕ БИДУВА |
|||
Внеси реплика | страница <1 3839404142 56> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |