IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - A1 под полициска опсада??
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

A1 под полициска опсада??

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3738394041 56>
Автор
Порака
mariija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Декември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 2459
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mariija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Ноември.2010 во 15:54
ujp moze da dojdat i nenajaveni, kakva e taa inspekcia koja treba da se najavi???pa ne idat na gosti??
"If you talk to God you're religious. If God talks to you, you're psychotic."
Кон врв
Petkovsky Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 09.Декември.2007
Поени: 239
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Petkovsky Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Ноември.2010 во 16:01
Originally posted by Gorazd777 Gorazd777 напиша:

Пријателе јас ти зборувам за државност ,а не за лага,ти си тој што се префрла од Велија(фирмите не се на него) до честа на власта.
И те молам ако за тебе се фактите оправдани од мирка(која е тешка пачавра од минатото и еклатантен пример на предавник(Вевчани мислам беше 1987),а сега е само обичен чакал на војната(тоа се западњачки предводници на војните во вакви лабави општества). ,Тогаш нема потреба да дискутираме, ти си имаш своја вистина со сопствени факти,а сигурно другите што мислат поинаку се нетокму. Ќе видиме кој е нетокму во времето што следи.
Ајде да одиме понатаму,добро велиш дека сдсм повикува на уривање на оваа "демократски избрана власт",во тоа имаш вистина, но дали НАРОДОТ се одзва, НЕ пријателе, народот не е наивен повеќе, Сега веќе станува сфесен за самите себеси за манипулацијата предизвикана од секоја власт, значи да застаниме на сопствена страна, страна на ПРАВДАТА;СЛОБОДАТА И ЧОВЕЧНОСТА, а не на интересите на некои други кои си ги полнат џебовите, но тоа е за прашање колку и зошто некои тоа толку жолчно го правдаат,а институциите го кршат законот.
Но да се навратам на ујп, цело време одрдени форумџии тврдат дека биле најавени претходно и тоа многу одамна,па ајде сега на кого му солите памет, а ваму ете спротивната страна тврдеше дека дента се најавиле и дошле веднаш. Од ова произлегува,на кого да му веруваме?,се разбира само на ЗАКОНИТОСТА,а овде е прекршена од двете страни.

Друже, среди си ги фактите. Нема смисла ова што го пишуваш.

Изменето од Анастеа - 28.Ноември.2010 во 22:05
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mariija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Ноември.2010 во 16:03
spored mene trebashe malce kotece za novinarite onaka dve tri vospitni za da drug pat site izjavi od nivna strana bidat potkrepeni so fakti a ne rekla kazala......site tri institucii koi bea vo televiziskata kuka sigurno imaat nalog i site postapuvaat spored sopstvenite ingerencii....ako vrshish pretres treba da imash uvid  i nikoj da ne ti poprecuva vo toa a ako poprecuvash pretres se znae shto sleduva.....
Кон врв
kultuzin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 03.Декември.2007
Поени: 4903
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Ноември.2010 во 16:43
Инспекција да се најави.
Ова е дефинитивно виц на годината.
Финансиска контрола со најава , не бе ни тоа не треба , терба да чекат ПОКАНА од газда Велија.
Кон врв
Messenger Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор

Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet

Регистриран: 21.Април.2006
Поени: 18208
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Messenger Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Ноември.2010 во 16:44
Originally posted by anakin anakin напиша:

prvo imalo mala grupa policajci koi gi cuvaa danocnicite od oPstrukcii

potoa dojdoa grugi policajci koi imaa zadaca da gi spasat prvite policajci od nasobranite novinari koi pravene opstrukcija na prvite policajci koi gi branea danocnicite od opstrukcii na upravitelite na firmite kade sto trebalo da ima inspekcija

potaoa dojdoa treti policajci da gi spasat vtorite policajci od clenovite na SDSM i platenicite na sdsm koi si dojdoa tuka da si izigravat bunt protiv vlasta so povekje zainteresirani stranki doagjaa tamu to povekje policajci doaGJAA

JASNO LI E SEGA

голема%20насмевка

Bravo!

Ova si go sostavil taka shto mozhe i na prvoodelenci da im bide jasno.

Koga vo idnina nekoj povtorno kje se javi so prashanje ili zamerka zoshto imalo tolku policija pred A1 (kako nivniot broj da menuva nesho vo seta ovaa rabota), ti samo postiraj go istiov odgovor.

Изменето од Messenger - 28.Ноември.2010 во 16:46
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
Кон врв
Gorazd777 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Октомври.2008
Локација: Евразија
Поени: 1584
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Gorazd777 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Ноември.2010 во 16:45
Originally posted by Petkovsky Petkovsky напиша:

Друже, среди си ги фактите. Нема смисла ова што го пишуваш.

Кажи што не ти е јасно и кој дел треба да се среди за тебе?

Изменето од Анастеа - 28.Ноември.2010 во 22:07
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО
НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА
ОД ЗЕЛКА ТОРТА И ОД СЕЉАК ГРАЃАНИН НЕ БИДУВА
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Gorazd777 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Ноември.2010 во 16:48
Originally posted by kultuzin kultuzin напиша:

Инспекција да се најави.
Ова е дефинитивно виц на годината.
Финансиска контрола со најава , не бе ни тоа не треба , терба да чекат ПОКАНА од газда Велија.

А ова ми личи на народната еден кажува анте ,а другиот антек*рела, па сами тврдат дека била,па била најавена инспекцијата,а после вие е "е ова го немам видено инспекција да се најавува".
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО
НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mariija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Ноември.2010 во 17:05
Но да се навратам на ујп, цело време одрдени форумџии тврдат дека биле најавени претходно и тоа многу одамна,па ајде сега на кого му солите памет, а ваму ете спротивната страна тврдеше дека дента се најавиле и дошле веднаш. Од ова произлегува,на кого да му веруваме?,се разбира само на ЗАКОНИТОСТА,а овде е прекршена од двете страни. ................(Gorazd 777)
kade e prekrshena zakonitosta????

Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Ноември.2010 во 17:24
интересно е како се собраа голем дел форумџии кои долго време ги нема на подфорумов да „дискутираат“
размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mariija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Ноември.2010 во 17:28
vistinata e relativna....site ja prifakaat kako im odgovara ....slushnete giiskazuvanjata na prof.po krivicno-procesno pravo Gordan Kalajdziev i mislma deka ke vi se razjasnat nekoi dilemi , toj beshe objektiven za razlika od drugite голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Gorazd777 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Ноември.2010 во 18:10
Originally posted by mariija mariija напиша:

Но да се навратам на ујп, цело време одрдени форумџии тврдат дека биле најавени претходно и тоа многу одамна,па ајде сега на кого му солите памет, а ваму ете спротивната страна тврдеше дека дента се најавиле и дошле веднаш. Од ова произлегува,на кого да му веруваме?,се разбира само на ЗАКОНИТОСТА,а овде е прекршена од двете страни. ................(Gorazd 777)

Сакаш конкретен или апстрактен одговор,конкретен,налогот е набавен(судски) попладневните часови,после 12 часа на работа,- изјава на главниот митчија од ујп,
- втората изјава, однапред кажа за сума на пари и снимки од пари,кои можат да бидат од било кој стан,па и на премиерот,инаку додека трае постапка истражните факти не се презентираат,
- негова лична сатисфакција да ја затвори А1 тв и да ја тресе по негова желба,
- парадирање на тв и тоа 4 станици,кои се привладини(една само МРТВ која сите ја плаќаме ,а е партиска)
Апстрактни одоговори - законите (посебно сега амандманите од власта)се донесувани во двојна или тројна смисла,да ги толкуваат како сакаат, па затоа и смежни изјави на професори,
Мислам дека е доволно.

Изменето од Gorazd777 - 28.Ноември.2010 во 18:10
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО
НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mariija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Ноември.2010 во 18:35

Сакаш конкретен или апстрактен одговор,конкретен,налогот е набавен(судски) попладневните часови,после 12 часа на работа,- изјава на главниот митчија од ујп,
- втората изјава, однапред кажа за сума на пари и снимки од пари,кои можат да бидат од било кој стан,па и на премиерот,инаку додека трае постапка истражните факти не се презентираат,
- негова лична сатисфакција да ја затвори А1 тв и да ја тресе по негова желба,
- парадирање на тв и тоа 4 станици,кои се привладини(една само МРТВ која сите ја плаќаме ,а е партиска)
Апстрактни одоговори - законите (посебно сега амандманите од власта)се донесувани во двојна или тројна смисла,да ги толкуваат како сакаат, па затоа и смежни изјави на професори,
Мислам дека е доволно.
sekoj zakon ima razlicno tolkuvanje zatoa i postoi toa tolkuvanje na zakonite od pravna gledna tocka......i de  facto ne se smeshni izjavi tuku se potkrepeni so znaenje i istrazuvanje od sferata na krivicnoto pravo a ne laik kako tebe da mi kazuva za apstraktno i konkretno krshenje na zakonitosta koga takvo neshto ne postoi vo pravoto kapish.....
 -негова лична сатисфакција да ја затвори А1 тв и да ја тресе по негова желба,------ ne e negova licna si postapuva po sudski nalog i ke ja trese dodeka ne stigne do celta
- парадирање на тв и тоа 4 станици,кои се привладини(една само МРТВ која сите ја плаќаме ,а е партиска ------ sloboda na mediumi i na pecat neli za toa se zalagame sekoj ima pravo da paradira zalam shto a1 nemozeshe da ja izvrshuva svojata funkcija kako televiziska kuka koja e ''objektivna.''.....
innspektorot e toj koj moze da ti naredi i ti da gi pocituvash naredbite .....se shto ke mi treba kako dokaz treba da mi se prilozi ako nekoj go poprecuva toa ke bide kaznet....
da da parite na premierot hahahahahhaha dodeka ne funkcionira pravoto i komentarite na profesori od pravnata sfera se smeshni za gragjanite nigde ne ide ovaa nasha ni mila drzavicka
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Gorazd777 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Ноември.2010 во 18:44

Сакаш конкретен или апстрактен одговор,конкретен,налогот е набавен(судски) попладневните часови,после 12 часа на работа,- изјава на главниот митчија од ујп, - втората изјава, однапред кажа за сума на пари и снимки од пари,кои можат да бидат од било кој стан,па и на премиерот,инаку додека трае постапка истражните факти не се презентираат, - негова лична сатисфакција да ја затвори А1 тв и да ја тресе по негова желба, - парадирање на тв и тоа 4 станици,кои се привладини(една само МРТВ која сите ја плаќаме ,а е партиска) Апстрактни одоговори - законите (посебно сега амандманите од власта)се донесувани во двојна или тројна смисла,да ги толкуваат како сакаат, па затоа и смежни изјави на професори, Мислам дека е доволно.

sekoj zakon ima razlicno tolkuvanje zatoa i postoi toa tolkuvanje na zakonite od pravna gledna tocka......i de  facto ne se smeshni izjavi tuku se potkrepeni so znaenje i istrazuvanje od sferata na krivicnoto pravo a ne laik kako tebe da mi kazuva za apstraktno i konkretno krshenje na zakonitosta koga takvo neshto ne postoi vo pravoto kapish.....

-негова лична сатисфакција да ја затвори А1 тв и да ја тресе по негова желба,------ ne e negova licna si postapuva po sudski nalog i ke ja trese dodeka ne stigne do celta

- парадирање на тв и тоа 4 станици,кои се привладини(една само МРТВ која сите ја плаќаме ,а е партиска ------ sloboda na mediumi i na pecat neli za toa se zalagame sekoj ima pravo da paradira zalam shto a1 nemozeshe da ja izvrshuva svojata funkcija kako televiziska kuka koja e ''objektivna.''.....

innspektorot e toj koj moze da ti naredi i ti da gi pocituvash naredbite .....se shto ke mi treba kako dokaz treba da mi se prilozi ako nekoj go poprecuva toa ke bide kaznet....

da da parite na premierot hahahahahhaha dodeka ne funkcionira pravoto i komentarite na profesori od pravnata sfera se smeshni za gragjanite nigde ne ide ovaa nasha ni mila drzavicka

Значи овде доаѓа онаа детската јас тебе анте, ти одговараш антек*рела.
Зборуваме за законитост,а ваму навредуваш ,демек јас ќе ти кажувам,а од каде знаеш јас кој сум и какво познавање имам,плус,твојот одговор со осветнички тон,јасно покажува се, значи некој треба да се треси пред тие од ујп,а ваму тие поставени од власта(партиски војници) и ќе зборуваме за законитост,стварно одговорот ти е на место и непристрасен.
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО
НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mariija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Ноември.2010 во 18:47
nemam poveke komentar ........decko aloooo zanesh li shto e zakonitost voopshto......dali postoi konkretno i apstraktno krshenje na zakonitost voopshto......i za tvoja informacija ne sum politicki opredelenaда a tvoeto poznavanje go vidov ......намигнување da i redno vreme beshe da se tresat pred ujp
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3738394041 56>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.