|
A1 под полициска опсада?? |
Внеси реплика | страница <1 3637383940 56> |
Автор | |
Persej7
Сениор Регистриран: 21.Октомври.2010 Статус: Офлајн Поени: 254 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Без разлика колку се обидоа да издејствуваат притисок однадвор, сепак СДСМ и А1 имаа толку грешки и такви бламови што и обични лаци наскоро видоа за што се работи.
И тие однадвор сваќаат (или веќе сватија, според изјавите што ги слушаме) дека СДСМ и А1 наместија една лоша, срамотна игра и дека постои нешто друго што сакале да го скријат. Меѓутоа грев е што СДСМ и А1 ја користат државата за да се скријат и спасат самите себе си. Како само не им беше срам свесно да направат таква лоша слика за Македонија надвор?!? И после тврдат дека владата не враќа назад, кога тие не враќаат 500 години назад. Мирка Велиновска најдобро ја сублимира целава опозициска лакрдија: http://sitel.com.mk/dnevnik/makedonija/novinarite-od-a1-otkrija-mnogu-kriminali-no-ne-i-onoj-na-%E2%80%9Cpero-nakov%E2%80%9D-bb Многу убаво ги негира дадените текстви пред страничка-две на темава за релативизција на кривицата. Впрочем видете го видеото самите... Изменето од Persej7 - 28.Ноември.2010 во 14:32 |
|
Gorazd777
Сениор Регистриран: 22.Октомври.2008 Локација: Евразија Статус: Офлајн Поени: 1584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Малку дискутабилно дека опозицијата ја направи оваа работа. Колку што видовме државните институции направија невидена опсада,ако се земе во предвид дека така настапувале и по други(опозициски) фирми.
Проблемот е од пошироки рамки,значи не да се караме и надмудруваме, туку објективно да се видат сите постапки на државата,а потоа да се дискутира пошироко. Опозицијата во секоја демократска земја би ги користела средствата на сменување на власта, тие овде за волја на вистината сите дојдоа во А1,но народот си остана присебен никој не го повика на сила да направи нешто,но полицијата(која ја плаќаме ние) имаме и право да ја критикуваме и да ги видиме нејзините овластувања,така барем е во демократските земји. И една друга работа,мислам дека баш контролата од Брисел на некој му смета( во овој случај тоа е државата и државниот апарат,кој претендира за влез во ЕУ,па од тука ќе треба да исполни доста услови,е тоа е болката и затоа се предизвикуваат проблеми и обвинуваат други). |
|
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА ОД ЗЕЛКА ТОРТА И ОД СЕЉАК ГРАЃАНИН НЕ БИДУВА |
|
Persej7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Горазд777, СДСМ повикуваше народот да излезе на бунт и да ја руши демократски избраната власт.
И воопшто не е дискутабилно дека опозицијата ја направи оваа манипулација со јавноста. Можеш да се инатиш до 101 и назад, но самиот Велија вчера јавно призна дека новинарите одработиле за неговите интереси! Сега појасно ли е? Изговорот дека новинарите на А1 биле изманипулирани за да се релативизира кривицата е посебна срамота за македонското новинарство. Тие свесно учествуваа во манипулацијата со јавноста и Велија им вели се гордее со тоа. Молчеа пред јавноста знаејќи дека дошла инпекција, која била таму со саати, а глумеа не знаеле зошто се таму и глумеа дека се репресирани. И пази, се работи за инспекција која со месеци им се најавува и дури со години работи на случајот. Ја избламираа цела држава во странство, сега не гледаат СИТЕ нас како да сме малоумни заради Велија Рамковски да затаи милиони евра данок, а Бранко да се обиде да дојде пак на фотеља (ако може). Впрочем да не се повторувам, слушни ја Мирка Велиновска: http://sitel.com.mk/dnevnik/makedonija/novinarite-od-a1-otkrija-mnogu-kriminali-no-ne-i-onoj-na-%E2%80%9Cpero-nakov%E2%80%9D-bb Изменето од Анастеа - 28.Ноември.2010 во 22:00 |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
cudna e covecka percepcija
tolku kontradiktorni gleanja eeeeeeeeeeej ne e cudno so INKVIZICIJA go zapalila Gjordano Bruno tuka se gleda koj sto, a deka zemja se vrti okolu sonceto ni na kraj pamet |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Persej7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не е до перцепцијата, до фактите е.
Тие се веќе утврдени... Толку од мене на темава. Поздрав, |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
edno rezime
СELA OPOZICIJA IZLEZE на А1, OTI NE MOZELA DA VLEZE, а NOVINARITE SITE VLEGLE U STUDIO, OTI NEMOZELE DA IZLEZAT NITU DA VLEZAT, OTI OPOZICIJA IM SMETALA VLEGUVAJKI NIZ IZLEZOT, OTI NE SAKALE NIZ VLEZOT, OTI KJE NEMAA SHO DA SE BUNAT . новинарите се бунеа шо не можат да си ја работат своја работа OSIM SAFET BISHNJEVAC TOJ SE BUNEL SHO NEMOZE DA IZLEZE DA SI BEGA DOMA OD RABOTA OTI SE UMORIO . SITE OPOZICIONERI SE ZAGRIZENI ZA DEMOKRATIJA A IC NE GI BRIGA ZA DEMOKRIZIJA . DOZNAVME DEKA LATAS E SKAPANICA I SKAPAN NOVINAR, KOJ ZAPRAVO I NE E NOVINAR . jas mislam deka AL CAPONE naebal za danok |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samo edno znam
PATETIKATA NA BORJAN KJE MU OSTANE ZASEKOGAS se mislam so kje zboruva za 2 3 godini koja torbesov kje mu dade kloca i kje bara mesto vo druga televizija so koj obraz be od utre site novinari os A1 bi trebalo da zemat casovi po gluma, toa vikanje i derenje ic ne bilo uverlivo.. TAKA OSKAR NE SE DOBIVA SEGA NA ALFA E FRCKOVSKI PA GLEDAJTE SHOW TIME |
|
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А се знае ли зошто има полиција пред А1?
А се знае ли зошто има полиција пред А1? А се знае ли зошто има полиција пред А1? А се знае ли зошто има полиција пред А1? А се знае ли зошто има полиција пред А1? А се знае ли зошто има полиција пред А1? А се знае ли зошто има полиција пред А1? А се знае ли зошто има полиција пред А1? А се знае ли зошто има полиција пред А1? А се знае ли зошто има полиција пред А1? А се знае ли зошто има полиција пред А1? А се знае ли зошто има полиција пред А1? А се знае ли зошто има полиција пред А1? А се знае ли зошто има полиција пред А1? А се знае ли зошто има полиција пред А1? А се знае ли зошто има полиција пред А1? А се знае ли зошто има полиција пред А1? А се знае ли зошто има полиција пред А1? А се знае ли зошто има полиција пред А1? А се знае ли зошто има полиција пред А1? А се знае ли зошто има полиција пред А1? А се знае ли зошто има полиција пред А1? |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SE ZNAE
isto kako Cermak koj go brkal Al Capone |
|
|
|
Petkovsky
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 239 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сакаш да ми кажеш дека го виде однесувањето на новинарите и уште не ти е јасно зашто имаше полиција? Друга причина е дека власта сака да покаже заби и да му каже на велија дека веќе не е нивен потрчко. Изменето од Petkovsky - 28.Ноември.2010 во 15:16 |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
prvo imalo mala grupa policajci koi gi cuvaa danocnicite od oPstrukcii
potoa dojdoa grugi policajci koi imaa zadaca da gi spasat prvite policajci od nasobranite novinari koi pravene opstrukcija na prvite policajci koi gi branea danocnicite od opstrukcii na upravitelite na firmite kade sto trebalo da ima inspekcija potaoa dojdoa treti policajci da gi spasat vtorite policajci od clenovite na SDSM i platenicite na sdsm koi si dojdoa tuka da si izigravat bunt protiv vlasta so povekje zainteresirani stranki doagjaa tamu to povekje policajci doaGJAA JASNO LI E SEGA Изменето од anakin - 28.Ноември.2010 во 15:23 |
|
|
|
Zeksi71
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na komunjarite toa im e vo krv, da rusat se ona demokratsko vo edno opstestvo, legalno izbrana vlast itn itn... Taka bese i vo 45 god. so sila ja drzea vlasta 50 god. i se vide kako zavrsija. E pa nema vise, ednostavno umrea onie koi so pamuk ja cicaa krvta od narodot decenii nanazad. Изменето од Анастеа - 28.Ноември.2010 во 22:02 |
|
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
|
Gorazd777
Сениор Регистриран: 22.Октомври.2008 Локација: Евразија Статус: Офлајн Поени: 1584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пријателе јас ти зборувам за државност ,а не за лага,ти си тој што се префрла од Велија(фирмите не се на него) до честа на власта. И те молам ако за тебе се фактите оправдани од мирка(која е тешка пачавра од минатото и еклатантен пример на предавник(Вевчани мислам беше 1987),а сега е само обичен чакал на војната(тоа се западњачки предводници на војните во вакви лабави општества). ,Тогаш нема потреба да дискутираме, ти си имаш своја вистина со сопствени факти,а сигурно другите што мислат поинаку се нетокму. Ќе видиме кој е нетокму во времето што следи. Ајде да одиме понатаму,добро велиш дека сдсм повикува на уривање на оваа "демократски избрана власт",во тоа имаш вистина, но дали НАРОДОТ се одзва, НЕ пријателе, народот не е наивен повеќе, Сега веќе станува сфесен за самите себеси за манипулацијата предизвикана од секоја власт, значи да застаниме на сопствена страна, страна на ПРАВДАТА;СЛОБОДАТА И ЧОВЕЧНОСТА, а не на интересите на некои други кои си ги полнат џебовите, но тоа е за прашање колку и зошто некои тоа толку жолчно го правдаат,а институциите го кршат законот. Но да се навратам на ујп, цело време одрдени форумџии тврдат дека биле најавени претходно и тоа многу одамна,па ајде сега на кого му солите памет, а ваму ете спротивната страна тврдеше дека дента се најавиле и дошле веднаш. Од ова произлегува,на кого да му веруваме?,се разбира само на ЗАКОНИТОСТА,а овде е прекршена од двете страни. Изменето од Анастеа - 28.Ноември.2010 во 22:06 |
|
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА ОД ЗЕЛКА ТОРТА И ОД СЕЉАК ГРАЃАНИН НЕ БИДУВА |
|
Gorazd777
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Аналогно на ова во историјата на ВМРО има атентатори,а во оваа традиција од 20 години,само во врмето на ДПМНЕ имаме предизвикано војна,нели??? Кој и што руши,кој и кога уназадува,прашање е сега? Сега немаме ништо од она што го постигнавме,само гол живот и многу поголема обезличеност и сиромаштија. Изменето од Анастеа - 28.Ноември.2010 во 22:04 |
|
ВОЈНАТА Е МИР
|
Внеси реплика | страница <1 3637383940 56> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |