|
Како да ја направите среќна својата жена |
Внеси реплика | страница <1 89101112 13> |
Автор | |
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не чекам да ме направат среќна.
Само се пазам да не ме разочараат ептен....инаку не се замарам премногу |
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
valentina-pp
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 198 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
denes sum raspisuvana .pa aj i na ovaa tema hahaha Jas sum srekna koga gi gledam nasmeani moite deca,koga na maz mi za 1 min e spremen za rabota hahahaha i koga rece eve na platava!
|
|
lotus flower
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da mi zbori non-stop deka me saka,da mi gi slusa cuvstvata i da mi gi ispolnuva zelbite.
|
|
~Live the life you love, love the life you live~
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mojava samo pari bi ja usrekjile....mnogu pari !
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Znam deka treba na makedonski, ama ne e interesno ako se prevedat stihovite:
"Malo mi za sricu triba, da me zove moja lipa, da mi kazu zlato moje lipe usne te njegove!" |
|
always look on the bright side of the life!
|
|
mark3r
Група Регистриран: 28.Ноември.2010 Статус: Офлајн Поени: 37 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tracarete zaedno so nea
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Лесно и едноставно: биди мушко у права смисла на зборот.
|
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Anthony
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
It’s nice to be important....it’s important to be nice!
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Повеќето жени сакаат маж кој заработува повеќе од нивЖените сакаат да имаат убава работа и да градат кариера, но ако можат да си дозволат, тие претпочитаат да останат дома со своите деца. Резултатите од ново истражување на YouGov (интернационална фирма за проучување на пазарот) покажале дека најголем дел од жените сакаат да имаат маж кој заработува повеќе и да имаат можност да седат дома и да ги воспитуваат децата. 64% од жените сакаат партнер кој заработува повеќе од нивПовеќе од половината, т.е. 64% од жените изјавиле дека посакуваат да имаат маж кој заработува повеќе од нив, а ниту една жена која учествувала во истражувањето не сакала да има маж кој заработува помалку. Дури 69% од жените би останале дома со своите деца ако парите не им претставуваат проблем. Сепак, тоа не значи дека жените не се амбициозни или дека не се мотивирани да се надградуваат професионално. Само 19% од жените изјавиле дека сакаат нивниот партнер да е подобро образован од нив, а 62% откриле дека сакаат партнер со кого се на исто интелектуално ниво. |
|
Курчи
Сениор Регистриран: 08.Јануари.2011 Статус: Офлајн Поени: 143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас ги правам среќни во секое време
|
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не треба многу!
Ама ако не си ја знаеш жената и милион работи да направиш, нема да ја направиш среќна.
|
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
yuiop
Сениор Регистриран: 15.Мај.2013 Статус: Офлајн Поени: 234 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас милиони работи и магии ќе направам за да биде несреќна
|
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Затоа си фрустриран?
|
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
yuiop
Сениор Регистриран: 15.Мај.2013 Статус: Офлајн Поени: 234 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Затоа.....да..... |
|
Внеси реплика | страница <1 89101112 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |