|
Машка мода |
Внеси реплика | страница <1 2324252627 79> |
Автор | |
mark3r
Група Регистриран: 28.Ноември.2010 Статус: Офлајн Поени: 37 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
deneska site moderni maski se frckat se prckat
|
|
mark3r
Група Регистриран: 28.Ноември.2010 Статус: Офлајн Поени: 37 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako site taka i jas
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во Африка и сличните на нив нема мода...а ние сме многу блиску до Африка...Модата ќе не биде достапна до обичниот човек...Парталите ќе бидат неговото ОБЕЛЕЖЈЕ....и имиџ...Гадост на системот....
|
|
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
|
FeaR
Сениор False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
|
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...Машка Елеганција .... Филмовите за тајниот агент Џејмс Бонд не научија на една многу важна работа, кога е во прашање маж со стил...жените никогаш не одбиваат мажи... ...облечени во беспрекорно елегантно одело. Меѓутоа за да изгледате свечено во секоја пригода не е доволно само да го облечете тоа одело. Потребно е да се чувствувате свечено, што значи треба да им се препуштите на малите ритуали кои ќе ве одведат до саканото чувство. Таа лекција може да се научи од жените. Како што тие уживаат во ситници, така можат и мажите. Прицврстувањето на манжетни, местењето на вратоврската, одбирањето на шамивче кое ќе го ставите во џеб. Патец на страна, беспрекорно уреден и зацементиран со гел, функционира само ако изгледате како Кери Грант или Џорџ Клуни. За смртниците постои помалку лизгав пат да ја доведат косата во ред. Понекогаш е сосема доволно да се истуширате и да ја исушите косата со крпа, да влезете во добро скроено одело и квалитетни чевли – и тоа е тоа! Дури и неморате да се избричите... Тоа што носите најдобро одело, луксузни детали во склад со оделото и изгланцани чевли не значи дека автоматски и лицето треба да ви биде свежо избричено. Но, да не се лажеме, никој нема да го толерира изгледот на Робинзон Крусо. Брадата, доколку ја имате, треба да делува средено и уредно. Да резимираме... мажите биле многу поедноставни и поскромни од жените........ |
|
Mak1
Нов член Регистриран: 24.Мај.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 23 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sakam koga masko e sredeno
|
|
no dance,no life!
|
|
FeaR
Сениор False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
FeaR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
10. Quique Flores – Atletico Madrid 9. Unai Emery – Valencia 8. Cesare Prandelli – Италија 7. Roberto Di Matteo – West Bromwich Albion 6. Fabio Capello – Англија 5. Leonardo – поранешен тренер на AC Milan 4. Roberto Mancini – Manchester City 3. Pep Guardiola – Barcelona 2. Paulo Sousa – Leicester City 1. Jose Mourinho – Real Madrid |
|
italiano
Нов член Регистриран: 27.Декември.2010 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mojot izbor e Calvin Klein. Go obozavam sportsko-elegantniot stil koj go neguva ovoj brend i lezerniot izgled koj odgovara za sekakva prigoda.. Ova e jaknata sto ke ja pobaram od Dedo Mraz:)http://brandsoutlet.mk/calvin-klein-meni/maski-ck-meni/jakni-ck-meni/item/26-calvin-klein-maska-jakna-155.html
Изменето од italiano - 27.Декември.2010 во 17:17 |
|
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
UBAVO OBLECEN COVEK BRZO PRIVLEKUVA VNIMANIE, NO NE ZNACI IEKA DOLGO KJE GO ZADRZI NA SEBE.
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Внеси реплика | страница <1 2324252627 79> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |