|
Не сакам... |
Внеси реплика | страница <1 979899100101 105> |
Автор | |
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не сакам фаци што се понашаат педерски, не сакам да ме заебаваат за ситници, не сакам да ми кажуваат дека не сакале така да испадни а ме лажат затоа што едвај чекаат, не сакам кога дечињана ми викаат „чичко“ , не сакам скопско, не сакам да ме шетаат по тавани, не сакам кога ќе ми кажат нешто откога поминало , не сакам да му нудат глупости на огласите за колите и моторот , не сакам сакам да ми кажуваат колку нечинела југославија, не сакам да ми кажуваат срања само за да ме занимаваат, не сакам заузето ВЦ , не сакам тезга свирка, не сакам народњаци што фалшираат , не сакам чупишта испотени под мишка, нe сакам точаци, да речам велосипеди , не сакам веспи, скутери , сјебан компјутер , скината жица на гитара... НЕ ГО САКАМ ДЕНОВ, ДЕНЕС НЕ САКАМ НИКОГО
|
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не сакам Фолки да е кисел.
можеби некое сендвиче ќе го расположи |
|
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dozd,...a nemam cador!
|
|
always look on the bright side of the life!
|
|
zverka_
Сениор Регистриран: 11.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne sakam da se sledi,da ne kazam da se spionira,sekoj moj cekor,i da se tumaci sosema sprotivno od toa sto mislam JAS
|
|
Јас сум 99% сигурна дека луѓето ме озборуваат,но 100% сум сигурна дека баш "ме заболи" за тоа!!!
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не сакам да оставам впечаток на „точак“ ПодВодно е срцка.... фала за сендвичите |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нејќам да и станам на некоја фуфа госпожа во петок. Од инат. Нејќам. И не, не планирам и нека не планира со мене она „држава да праела“. Свашта по ЈСП, да не речам народ.
|
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не сакам главоболки
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Sho-Sana
Сениор Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
potpisuvam, Enxi i jas ne sakam glavobolki, kako ovaa vecerva sto me izlude! |
|
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Препи*ување
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не сакам да љубоморам (за таква ситна работа) ... али ете .. не можам да се сменам
|
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....ne sakam i denes da odam na rabota...
|
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...да ме брзаат кога не ми се брза... |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i jas ne sakam ...da me spomnuvaat...bez potreba!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne sakam da stanuvam rano.................mi se spieeeeeee...........a mora da stanam
|
|
Внеси реплика | страница <1 979899100101 105> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |