![]() |
|
Битолчанец во кафуле користел нелиценциран софтвер |
Внеси реплика ![]() |
Автор | |
Pavaroti ![]() Сениор ![]() Експерто нумеро 2 Регистриран: 03.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 441 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 27.Ноември.2010 во 19:50 |
http://www.idividi.com.mk/vesti/makedonija/643777/index.html
А баш ме нервираа кога ќе ги погледнев оние во рамстор по клупине седнати за гага интернет....е нека му ја мислат сега |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...ee...alal da im e!
![]() ![]() ...megju milion " licemcirani."..
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
ма да...се е „средено“..остана уште софтверот
![]() |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
...ne mi e jasno samo...kako go "nashle" hohshtaplerot od butik?
![]() ...a i me interesira,...chij e gazdata na toj butik...zivo me intereasira!
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
pillot ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 836 |
![]() ![]() |
|
bidi sekogash onoj sto vistinski si
|
|
![]() |
|
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Допрва ќе гледаме вакви работи.
|
|
![]() |
|
Pavaroti ![]() Сениор ![]() Експерто нумеро 2 Регистриран: 03.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 441 |
Овие контроли се тие нови закони што потекнуваат за членство од ЕУ. Моментално се контролира софтвер од MICROSOFT, други лиценци и така нема во нашата држава.
|
|
![]() |
|
ultra ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
Na linkot pisuva deka e internet kafe, a ne butik...
Ako e internet kafe, so nelicenciran software zarabotuva pari, pa zatoa kje go gonat krivicno... |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
|
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |