|
A1 под полициска опсада?? |
Внеси реплика | страница <1 3435363738 56> |
Автор | |
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Од премногу аргументи, не можеме шумата да ја видиме.
Никој од нас не беше на лице место во А1, дента или ноќта...По мене, од она што го видов на ТВ, статијата во Дневник сосема верно го пресликува циркузов. Но ајде....знам дека очите не ни гледаат на сите исто. Изменето од Анастеа - 28.Ноември.2010 во 01:55 |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дечки ајде срамота е да си префрлате како да браните некоја своја програма на форум.
Држете се за темата без повикувања и нека се води дискусијата |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
Persej7
Сениор Регистриран: 21.Октомври.2010 Статус: Офлајн Поени: 254 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
fiks: дали помирителниот тон значи дека нема да има санкционирање на монте кристо за навредливите постови? Не завлегувам во уредувачката политика, само прашувам. Kaili: не ли мислиш дека е битно дали е вистинито тоа што го пишувам, бидејќи за тоа зборуваме, а не на што личи? Статијата што толку те одушевила, а мене пак ич, се обидува да изедначи кривица. Типичен македонски софизам, веројатно за да има мир во куќа. Уште во првата реченица вели новинарите биле злоупотребени, арно ама и полицијата била. Потоа вели имало манипулација на медиум, но повторува дека “експертите и новинарите“ тврделе знаеме сите што, при што им дава за право. И така во круг. Затоа и реагирам на форумов и држам до кажаното. Едноставно не дозволувам Бранко Црвенковски да ме дупи во здрав мозок со таква аргументација како што е претставена во Дневник кога бевме сведоци на претходно припремената театарска претстава! П.С. Има најава по кулоарите за новата серија: “Кога Птиците пеат“ во повеќе продолженија, а актерите се новинарчиња. Изменето од Persej7 - 27.Ноември.2010 во 18:24 |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас лично Катерина Блажевска ја читав редовно и ми се допаѓаше нејзиниот сатиричен тон се до денеска. Од денеска прекратувам да ја читам од едноставна причина што сите оние кои не се загриживме за како таа вели ... ****** П.С. За оние „самосвесни“ граѓани, кои повеќе се загрижија за прекинот на епизодата од „Кога лисјата паѓаат“ отколку за преносот од „Кога полицајците доаѓаат“, се обидов директно од Истанбул да им обезбедам информација како ќе заврши четвртата сезона на популарната серија: Значи, Лејла ќе му роди дете на Огуз, Неџла по смртта на Џем ќе си ја бара среќата, Ферхунде ќе сака да се врати во семејството Текин, Фикрет ќе ја убие Џеврие и ќе оди во затвор, а Али Риза ќе преживее инфаркт и ќе остане прикован за инвалидска количка. Петтата сезона од серијата се' уште не е снимена. . ***** не нарече “самосвесни“.Да сме самосвесни оти ни се смачи да ја гледаме мизеријата и демагогијата на политичарите, ама и на новинарите И благодарам за “вложениот труд“ ама ич не требаше да се мачи. Читаме и ние “.директно од Истанбул“ Нека застане пред огледало и нека се праша онака сатирично зошто на крај “ние самсвесните“ одлучивме да гледаме како сестрите си ги грабаат мажите, како за проневера одат во затвор полуксузен од домовите на многумина во нашата ни дежела. Поарни ке ги гледаме лисјата отколку да ги слушаме и гледаме нашите новинарчиња како во еден период фалат едни, па после други, а ги напаѓаат тие кои претходно ги воздигнуваа до небо. Кога ќе се опраат тие, ќе се отсамосвестиме. Згреши Кате, многу згреши ссамосвесни“ И пс. И без нејзиното учество, бидна и директниот пренос на “Како новинарите ги буткаат полицајците“ и “ Како полицајците стојат мирно и се чудат како да се справат со жени?“ |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И во прилог на претходното, да додадам, загрижени бевме ние “самосвесните“ (очигледно и Горан е во наш табор) за две работи
Чисти гаќи Првата е дека на Латас му пропадна вечерата со Цеца. А втората е што не дознаваме до кое дереџе дошле Ферхунде и Џеврие. |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
paaa..papapaaa...za dva dena ...36 lista?!...ova dosega ne bilo tuka,..stoposto!,....a, sve zivotno vazno im kachija na ovie i,...ni da zucnat za toa, ....papapa..papaaa...bog da chuva!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Pavaroti
Сениор Експерто нумеро 2 Регистриран: 03.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А ја си викам што те нема да речеш нешто за чичко Вељо или Амерички батак |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...bez gajle,......Ao imaat stopostotna poddrshka od mene,
...osven ako nemaat navistina nekoj udel vo...ona ...izbegnuvanje na plakjanje danok ,...na bilo kakov nachin...( iako , troshenjeto na danochnite pari voopshto ne mi e po keif...kako i na povekjeto!)
,,,iinache,..petpari ne davam ovie shto vikaat...izgubija sekakov kredibilitet da mi kazuvaat kako i shto bilo...
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
The_Boss
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор GFX Designer Регистриран: 31.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 948 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
respekt za ova mamamd |
|
Поради неплатени сметки, ИДИВИДИ го исклучи потписот на The_Boss.
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а што е со парите кои власта незаконски му ги дала на Велија?
всушност...веројатно прашувам глупости...сигурно Велија лаже власта е чиста ко солза... |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
The_Boss
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор GFX Designer Регистриран: 31.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 948 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во објектот на ул. Перо Наков б.б (каде што е сместена и А1) беше спроведена инспекција од УЈП. Предмет на истрагата беа шест фирми и тоа :
1. „Синим“ 2. „Време ЕЦ“ 3. „АКС-тра“ 4. „АКСТРА трејд“ 5. „+ продукција“ 6. „ Печатница К.П Мисирков“ Целта на истрагата е сомнението за затајување на данок во висина од над 7,5 милиони евра. УЈП доставиле уредна најава документите да бидат подготвени уште на 25.10.2010 , а инспекторите се обиделе на 22.11.2010 да извршат увид , но не им било дозволено. Потоа се пристапило кон, барање на судски налог кој го добиле и на 25.11.2010 во 14 часот се обиделе да извршат ревизија на документите, но повторно биле попречени. Поради тоа во 17:00 часот е побарана полициска асистенција. Ниту А1, ниту еден нејзин новинар не е предмет на истрагата. Нека се знае вистината, нека престане бранењето на криминалот на истите лица кои 15 години безрезервно го поддржуваат!!!!! http://www.youtube.com/watch?v=af_xwZzaQdU |
|
Поради неплатени сметки, ИДИВИДИ го исклучи потписот на The_Boss.
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ма знам..ова го научив напамет...
туку и јас сум за ова- нека престане бранењето на криминалот ама ова да важи за СИТЕ БЕЗ ИСКЛУЧОК |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Petkovsky
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 239 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Досадни се и едните и другите. Нека апсат ако апсат, или нека заќутат веќе.
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
значи навистина не ми е јасно како може народов толку да се здави на чаршиски муабети и шпекулации од два продадени медиуми кои позади себе имаат доза на криминал
не ми е јасно како може и А1 и властите во рок од 24 часа да кажат 1000 различни вести и информации за истиот настан и народот истовремено да поверува на сите нив не ми е јасно зошто ниеден авторитетен не кажа ништо конкретно додека беше целата збрка, нити од А1 нити од МВР, туку почнаа да се појавуваат после два дена и тоа зад штитовите на своите медиуми |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Внеси реплика | страница <1 3435363738 56> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |