IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - A1 под полициска опсада??
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

A1 под полициска опсада??

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1920212223 56>
Автор
Порака
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Ноември.2010 во 01:21
море блазеси ви шо ви е се јасно....вас ништо нема да ве изненадисмеењеголемо%20гушкање
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
Kali Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Storyteller

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 4947
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kali Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Ноември.2010 во 01:22
....

Изменето од Kali - 27.Ноември.2010 во 20:14
Кон врв
zenmaster Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Interceptor

Регистриран: 05.Јануари.2007
Поени: 4262
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zenmaster Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Ноември.2010 во 01:22
Originally posted by fiks fiks напиша:

Ма нема што мене да ми биде,јасно е одма,неколку статии на нет,снимки на тв,дискусијата тука,тие што гледале во живо и одма се гледа кое масло е и која му е целта.

Ako jasno se gleda kako togash ima sprotivstaveni stavovi , ochigedno e deka ne gledaat site isto .
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
Кон врв
DragancoLeskoec Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Август.2009
Поени: 984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DragancoLeskoec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Ноември.2010 во 01:24
Originally posted by mungos80 mungos80 напиша:

Само А1 МОЖАТ да снимаат на НЕОТПАКУВАНИ касети, и само А1 има новинари кои се тепани а не се ПОВРЕДЕНИ, и само А1 може да е под „опсада“ а во студиото без проблем да им влезат 300 опозиционери. Чудно нели?

Резил

Ете зошто е јасно, ќе го цитирам мунгос.

Никој неможи да влези и излези а се собра цело сдс внатре... мааајката ?
Новинарките тепани, а нигде не видовме.

Изменето од DragancoLeskoec - 26.Ноември.2010 во 01:25
Кон врв
mungos80 Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
АНАРХИСТ

Регистриран: 21.Октомври.2009
Поени: 4330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mungos80 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Ноември.2010 во 01:26
Video

Ajde taze lenti so snimen materijal
“Додека ние се боревме,мизерувавме и гиневме,некои од народните пари си купуваат куќи и трупаат богатство“ - Ѓорѓи Сугарев
Кон врв
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Ноември.2010 во 01:28
Originally posted by zenmaster zenmaster напиша:

Ма нема што мене да ми биде,јасно е одма,неколку статии на нет,снимки на тв,дискусијата тука,тие што гледале во живо и одма се гледа кое масло е и која му е целта.

Ako jasno se gleda kako togash ima sprotivstaveni stavovi , ochigedno e deka ne gledaat site isto .

Па не знам,но само на A1 тврделе дека се под опсада,а никој друг тоа не го споменал,мислам од телевизиите.

Сега ако се под опсада,како оди програмата,иделе цел куп Соросоиди,функционери на СДСМ,еден куп грчки платеници и се тоа под опсада.Сега серија има некоја,кој ја пуста таа серија ако се под опсада,да не дошол Стивен Сигал да ги спаси од Под Опсадата
Како влегувале овие внатре,летале или со телепортација ги носеле тамо?
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
Ninja 35 Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Февруари.2009
Локација: Macedonia
Поени: 17840
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ninja 35 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Ноември.2010 во 01:28
Незнам што е толку нејасно....
Диктаторот што се нарекува Премиер на сите граѓани, не трпи никој да му се спротиставува, затоа и секој што јавно ќе му преговори нешто, одма го оцрнува, напаѓа со сите расположливи арсенали, барем по тоа станаа препознатливи вмровците...
На груевски не у е гајле дали некој е крив или невин, важно е да се оцрни во моментот....тој не е глуп и знаел добро што ефект ќе предизвика со влегувањето во фирмите кои се на иста адреса со А1....и дека во наредниве денови целото внимание на јавноста ќе биде насочено таму....па така во наредниве денови никој нема да коментира за неспособноста ва неговат влада, за утепаното здраство, за катострофалното школство, за економската беда, за странските инвеститори (што ги нема), за кредитот од ММФ, и воопшто за сите глупости што вмровците ги прават....се ова е добро пресметано од аналитичките штабови во вмро...
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
АНАРХИСТ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mungos80 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Ноември.2010 во 01:30
05:00 sledi tepanjeto na novinarkata pa videte kako e tepana
“Додека ние се боревме,мизерувавме и гиневме,некои од народните пари си купуваат куќи и трупаат богатство“ - Ѓорѓи Сугарев
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
АНАРХИСТ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mungos80 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Ноември.2010 во 01:31
Samate se korni za kosa
Кон врв
Petkovsky Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 09.Декември.2007
Поени: 239
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Petkovsky Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Ноември.2010 во 01:32
Значи што се не се изначитав овде. Искрено, не ја гледам причината толку жестоко да се застане на една или друга страна кога и едните и другите ги искривуваат фактите.

Велија е тежок криминалец. Ретко кој не го знае тоа во Македонија. Сакале да му влезат од УЈП, не ги пуштиле, овие викнале полиција и ете ти театар на А1.

Јас лично не видов никаков физички контакт од страна на полицијата, а дали нешто се случувало позади сцена не знам. Ама да удирам со глава во ѕид дека А1 е жртвата овде значи ептен треба да сум подлежен на медиумска пропаганда.
Размислете со своја глава малку пред да застанете толку цврсто позади некоја страна. Не сакам да завземам страна дур не искочат детали од вечерашново фијаск. Она што знам е дека Сител ке ја бранат власта, а А1 ке глумат жртви.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Interceptor

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zenmaster Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Ноември.2010 во 01:35

Па не знам,но само на A1 тврделе дека се под опсада,а никој друг тоа не го споменал,мислам од телевизиите.

Сега ако се под опсада,како оди програмата,иделе цел куп Соросоиди,функционери на СДСМ,еден куп грчки платеници и се тоа под опсада.Сега серија има некоја,кој ја пуста таа серија ако се под опсада,да не дошол Стивен Сигал да ги спаси од Под Опсадата

Na chovek koj e izmanipuliran i poln so predrasudi i nemozesh mnogu da mu objasnuvash oti toj pred da ja doznae vistinata vekje ima izgraden stav taka da ostanuva samo gubenje vreme so takvi individui .

Sorosoidi i grchki platenici se etiketi koi vmro gi lepi na lugje koi upatuvaat kritiki kon vadata .
E sea da ti objasnam edna rabota....koga nekoj kje objavi neshto sho tebe ne ti se dopagja a ti nemash kapacitet nitu argumenti da vozvratish togash e naj lesno da mu ja diksreditirash lichosta t.e. se trudish da go obezvrednish .

Кон врв
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Ноември.2010 во 01:39

Na chovek koj e izmanipuliran i poln so predrasudi i nemozesh mnogu da mu objasnuvash oti toj pred da ja doznae vistinata vekje ima izgraden stav taka da ostanuva samo gubenje vreme so takvi individui .

Sorosoidi i grchki platenici se etiketi koi vmro gi lepi na lugje koi upatuvaat kritiki kon vadata .
E sea da ti objasnam edna rabota....koga nekoj kje objavi neshto sho tebe ne ti se dopagja a ti nemash kapacitet nitu argumenti da vozvratish togash e naj lesno da mu ja diksreditirash lichosta t.e. se trudish da go obezvrednish .

Ма не сум јас тема на муабет,туку опсадата на А1.
Кажи нешто за тоа,капацитетот мој каков е таков е,мој си е,што имаш ти да се грижиш за мене.
Мене и на повеќето Опсадава ни е интересна,мојот капацитет никој не го интересирасреќа
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Interceptor

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zenmaster Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Ноември.2010 во 01:41
Jas ne debatiram so tvojata lichost tuku so tvoite stavovi .
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
АНАРХИСТ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mungos80 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Ноември.2010 во 01:43
http://www.youtube.com/watch?v=lU7VIHLCi-c

Po 05:40 e interesno,neotpakovani kaseti za potrebite na vestite,i tepanata novinarka koja pagase vo trans.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1920212223 56>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,234 секунди.