|
A1 под полициска опсада?? |
Внеси реплика | страница <1 1920212223 56> |
Автор | ||||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
море блазеси ви шо ви е се јасно....вас ништо нема да ве изненади
|
||||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||||
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
....
Изменето од Kali - 27.Ноември.2010 во 20:14 |
||||
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ako jasno se gleda kako togash ima sprotivstaveni stavovi , ochigedno e deka ne gledaat site isto .
|
||||
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
||||
DragancoLeskoec
Сениор Регистриран: 01.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ете зошто е јасно, ќе го цитирам мунгос. Никој неможи да влези и излези а се собра цело сдс внатре... мааајката ? Новинарките тепани, а нигде не видовме. Изменето од DragancoLeskoec - 26.Ноември.2010 во 01:25 |
||||
mungos80
Модератор АНАРХИСТ Регистриран: 21.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 4330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
“Додека ние се боревме,мизерувавме и гиневме,некои од народните пари си купуваат куќи и трупаат богатство“ - Ѓорѓи Сугарев
|
||||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Па не знам,но само на A1 тврделе дека се под опсада,а никој друг тоа не го споменал,мислам од телевизиите. Сега ако се под опсада,како оди програмата,иделе цел куп Соросоиди,функционери на СДСМ,еден куп грчки платеници и се тоа под опсада.Сега серија има некоја,кој ја пуста таа серија ако се под опсада,да не дошол Стивен Сигал да ги спаси од Под Опсадата Како влегувале овие внатре,летале или со телепортација ги носеле тамо? |
||||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Незнам што е толку нејасно....
Диктаторот што се нарекува Премиер на сите граѓани, не трпи никој да му се спротиставува, затоа и секој што јавно ќе му преговори нешто, одма го оцрнува, напаѓа со сите расположливи арсенали, барем по тоа станаа препознатливи вмровците...
На груевски не у е гајле дали некој е крив или невин, важно е да се оцрни во моментот....тој не е глуп и знаел добро што ефект ќе предизвика со влегувањето во фирмите кои се на иста адреса со А1....и дека во наредниве денови целото внимание на јавноста ќе биде насочено таму....па така во наредниве денови никој нема да коментира за неспособноста ва неговат влада, за утепаното здраство, за катострофалното школство, за економската беда, за странските инвеститори (што ги нема), за кредитот од ММФ, и воопшто за сите глупости што вмровците ги прават....се ова е добро пресметано од аналитичките штабови во вмро...
|
||||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||||
mungos80
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
05:00 sledi tepanjeto na novinarkata pa videte kako e tepana
|
||||
“Додека ние се боревме,мизерувавме и гиневме,некои од народните пари си купуваат куќи и трупаат богатство“ - Ѓорѓи Сугарев
|
||||
mungos80
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Samate se korni za kosa
|
||||
|
||||
Petkovsky
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 239 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Значи што се не се изначитав овде. Искрено, не ја гледам причината толку жестоко да се застане на една или друга страна кога и едните и другите ги искривуваат фактите.
Велија е тежок криминалец. Ретко кој не го знае тоа во Македонија. Сакале да му влезат од УЈП, не ги пуштиле, овие викнале полиција и ете ти театар на А1. Јас лично не видов никаков физички контакт од страна на полицијата, а дали нешто се случувало позади сцена не знам. Ама да удирам со глава во ѕид дека А1 е жртвата овде значи ептен треба да сум подлежен на медиумска пропаганда. Размислете со своја глава малку пред да застанете толку цврсто позади некоја страна. Не сакам да завземам страна дур не искочат детали од вечерашново фијаск. Она што знам е дека Сител ке ја бранат власта, а А1 ке глумат жртви. |
||||
zenmaster
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Na chovek koj e izmanipuliran i poln so predrasudi i nemozesh mnogu da mu objasnuvash oti toj pred da ja doznae vistinata vekje ima izgraden stav taka da ostanuva samo gubenje vreme so takvi individui .
Sorosoidi i grchki platenici se etiketi koi vmro gi lepi na lugje koi upatuvaat kritiki kon vadata .
E sea da ti objasnam edna rabota....koga nekoj kje objavi neshto sho tebe ne ti se dopagja a ti nemash kapacitet nitu argumenti da vozvratish togash e naj lesno da mu ja diksreditirash lichosta t.e. se trudish da go obezvrednish .
|
||||
|
||||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ма не сум јас тема на муабет,туку опсадата на А1. Кажи нешто за тоа,капацитетот мој каков е таков е,мој си е,што имаш ти да се грижиш за мене. Мене и на повеќето Опсадава ни е интересна,мојот капацитет никој не го интересира |
||||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||||
zenmaster
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Jas ne debatiram so tvojata lichost tuku so tvoite stavovi .
|
||||
|
||||
mungos80
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
http://www.youtube.com/watch?v=lU7VIHLCi-c
Po 05:40 e interesno,neotpakovani kaseti za potrebite na vestite,i tepanata novinarka koja pagase vo trans. |
||||
|
||||
Внеси реплика | страница <1 1920212223 56> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |