IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - A1 под полициска опсада??
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

A1 под полициска опсада??

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1819202122 56>
Автор
Порака
zenmaster Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Interceptor

Регистриран: 05.Јануари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 4262
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zenmaster Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Ноември.2010 во 01:08
Originally posted by fiks fiks напиша:

Originally posted by Andjelina Andjelina напиша:

Леле кој резил си направија СДСМ газење%20од%20смеење

Фикс,искрено мене воопшто не ми е смешно...иако се трудев сето ова да го гледам малку на шега
Не мислиш дека ова што се случува е РЕЗИЛ ЗА СИТЕ НАС како држава?

Резил е Анѓе и тоа голем да ја лажеш цела Македонска јавност дека А1 телевизија е под опсада а УЈП и Финансиска полиција одат во инспекација во фирми кои немаат никаква врска со А1,освем што се наоѓале во иста зграда.
Тоа е резил во случајов мило

A ti milo neli si kaza ubavo deka ne si gledal sho se sluchilo tuku ti preraskazale....
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
Кон врв
mungos80 Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
АНАРХИСТ

Регистриран: 21.Октомври.2009
Поени: 4330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mungos80 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Ноември.2010 во 01:08
Originally posted by Kali Kali напиша:

Резил е Анѓе и тоа голем да ја лажеш цела Македонска јавност дека А1 телевизија е под опсада а УЈП и Финансиска полиција одат во инспекација во фирми кои немаат никаква врска со А1,освем што се наоѓале во иста зграда.Тоа е резил во случајов мило
Не мислиш дека е ова помалку повеќе - наивно? збунетостВо колку саат одат УЈП И Финансиска полиција во инспекција....?Инспекција со толкава полициска придружба....?Блокирани влезовите на А1- иста адреса демек со други фирми...некоректно однесување од полиција? Ни на сон не смее тоа да им се случи. Начинот на кој е изведена оваа акција е- бурлеска, и тоа оди единствено на адреса на МВР.Јас сум била неколку пати гостин на некои емисии на А1, и знам како изгледа влезот, каде се влегува во А1, а каде во фирмите.Со Велија, можат законски, на сосема друг начин да се пресметаат.

Од 10:30 сабајле,а сите инспекци се на терен 24 сати,ако не кој врши контрола по баровите,дискотеките???
“Додека ние се боревме,мизерувавме и гиневме,некои од народните пари си купуваат куќи и трупаат богатство“ - Ѓорѓи Сугарев
Кон врв
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Ноември.2010 во 01:08
Дечки бидете реални ве молам,од километри се гледа дека е искористена инспекцијата за да се направи проблем и тензии.

Иначе како што разбрав сега од тв,инспекцијата било од утрото во тие фирми во истата зграда во која е и А1
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Ноември.2010 во 01:09
Originally posted by zenmaster zenmaster напиша:

Фикс,искрено мене воопшто не ми е смешно...иако се трудев сето ова да го гледам малку на шега

Резил е Анѓе и тоа голем да ја лажеш цела Македонска јавност дека А1 телевизија е под опсада а УЈП и Финансиска полиција одат во инспекација во фирми кои немаат никаква врска со А1,освем што се наоѓале во иста зграда.

A ti milo neli si kaza ubavo deka ne si gledal sho se sluchilo tuku ti preraskazale....

дааааааааа бе милосмеење
ја тој факт го превидов
фала Зен
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
Kali Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Storyteller

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 4947
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kali Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Ноември.2010 во 01:09
Така е мунгос...ама тие не заборавиле КАДЕ одат намигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Interceptor

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zenmaster Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Ноември.2010 во 01:10

Дечки бидете реални ве молам,од километри се гледа дека е искористена инспекцијата за да се направи проблем и тензии.

Иначе како што разбрав сега од тв,инспекцијата било од утрото во тие фирми во истата зграда во која е и А1

Pretpostavuvam deka ova go razbra od sitel...?

Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Ноември.2010 во 01:13

Originally posted by zenmaster zenmaster напиша:

дааааааааа бе милосмеење
ја тој факт го превидов
фала Зен

Па на сите телевизии го има во моментов.
На НАША ТВ има,Сител има,Канал 5 има,еве оди во живо се.
Оавем овие што биле под опсада,серија си даваат,а под опсада се.
неколку жолти ракии.

Кон врв
mungos80 Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
АНАРХИСТ

Регистриран: 21.Октомври.2009
Поени: 4330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mungos80 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Ноември.2010 во 01:13
Originally posted by Kali Kali напиша:

Така е мунгос...ама тие не заборавиле КАДЕ одат намигнување

Кали како стигна битолската СДСМ во 20:30 во Скопје кога за блокадата јавија во 19:00 часот.

просечно за да дојде еден битолчанец во скопје му треба 2 часа и тоа со кола,а замисли на цела битолска организација?
“Додека ние се боревме,мизерувавме и гиневме,некои од народните пари си купуваат куќи и трупаат богатство“ - Ѓорѓи Сугарев
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Ноември.2010 во 01:13

Фикс ај малку биди и ти реален и објасни ми
ако сето тоа е така зошто уште во првиот момент не се појави на некоја од телевизиите Гордана Јанкуловска или ној и да е друг од влада и не објасни во што е зврчката?
зошто им требаше толку време да го пуштат Иво да ни повторува една те иста реченица милион пати?
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Ноември.2010 во 01:15
Ништо Анѓе,зафркни сега Јанкуловска и слично,не им успеа далаверата на СДСМ.
неколку жолти ракии.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Ноември.2010 во 01:18

е ај нека ти биде де
убаво е кога некој може да кака и секогаш да е виновен некој друг за тоа

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Interceptor

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zenmaster Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Ноември.2010 во 01:18
Nasha Tv , sitel i kanal 5.....sho fazla muabet .

Ima edna rabota koja se vika objektivnost a toa nema da go najdesh na ovi Tv kanali .
Chovek pristrasen e najlesno da go pridobiesh oti toj veruva vo toa sho kje posaka da veruva .

Me zabole patlakov za A1 i Velija , da mu pishat kazna da ne mozat vnucite da ja otplatat AMA kolku sho se glupavi ova vmrovcive uspejaa da napravat zrtva od nego e sea nekoj kje reche rezil ama jas kje kazam deka rezilot e nazad tek doprva kje ide .

p.s. se izvinuvam na chitatelite za mojata bolka ama toa e dozvoleno na ovoj podforum pa zoshto da ne se izrazam kako sho kje mi doe...
Кон врв
DragancoLeskoec Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Август.2009
Поени: 984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DragancoLeskoec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Ноември.2010 во 01:19

Не е само СДСХ во прашање, туку цела машинерија на Сорос и Зионизмот.
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Ноември.2010 во 01:20
Ма нема што мене да ми биде,јасно е одма,неколку статии на нет,снимки на тв,дискусијата тука,тие што гледале во живо и одма се гледа кое масло е и која му е целта.
неколку жолти ракии.

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1819202122 56>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.