IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - A1 под полициска опсада??
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

A1 под полициска опсада??

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1516171819 56>
Автор
Порака
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Статус: Офлајн
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Ноември.2010 во 00:23
more i KOCO dojde ili ne???? nesum sega sigurenизненадување
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Kali Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Storyteller

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 4947
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kali Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Ноември.2010 во 00:23
Бранко е подобар и од Чак Норис.

Бранко го врти светот....нели.

намигнување

Изменето од Kali - 26.Ноември.2010 во 00:23
Кон врв
Polaris Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Октомври.2007
Локација: Turkey
Поени: 1514
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Polaris Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Ноември.2010 во 00:23
Ova e vandalizam i fasizam, ova nema ni vo Severna Koreja, ova nema ni vo Iran...

Ne sum partiski odreden,ama toa e toa..
Hayatta kimseye güvenme! çünkü beyaz gülün gölgesi bile siyahtır.
Кон врв
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Ноември.2010 во 00:23
Абе срамота е од посета на инспекција да ја искривуваат вистината,која опсада кои бакрачи
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Ноември.2010 во 00:25
samo cak noris gledal denes lisjata kako pagjaat

neka se zapalat i Koco i Chak za demokratija
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Ноември.2010 во 00:27
Originally posted by Andjelina Andjelina напиша:

е ма мајче,никогаш не си тука во клучни моментисмеење

Од 10 страни слушам информации, мозок ми оди 100 на саат, а ми се спие, а пиев и некое винценамигнување
Латас изјавил дека за да ја води емисијата  морал да напушти вечера со Цеца. Е морам да кажам дека го мислев за попаметен. Еееееј Цеца бре!!! Абе ја муж ми би го налицкала и би го пратила,  да живне човекот малцесмеење
Слушам на Канал 5- Панде Лазаревски одамна не го верувам, ама двеве професорки ги верувам.
Абе ги жалам ова полицајчињава-мили на мајка. Мисли ли бре некој на нив. тага
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Ноември.2010 во 00:28
Опаааа некој скривал милиончиња и тоа била причинатасмеење

Упад во телевизија жими Ѓорѓе Балашевичгазење%20од%20смеење
неколку жолти ракии.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Ноември.2010 во 00:29
afera AL CAPONE

Кон врв
Calipso Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Регистриран: 26.Мај.2009
Поени: 44671
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Ноември.2010 во 00:31
Не мамче,никој не мисли и никој никогаш не мислел..народов само знае да плука и така ќе биде с'е додека не добијат право да ги збумбарат оние што се однесуваат со нив ко со стока
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Ноември.2010 во 00:31
KOCO e kriv za se ova.... stalno bara prava za niv
голема%20насмевка

Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Ноември.2010 во 00:33
абе финишот на шоуто  ич нема да ми е по ќеиф
с***елутина
таман се понадевав дека ќе дојдат и оние од власта во А1 па ќе си беа собрани сите кои ни ја роварат државава на едно место...па комбињата си беа на таман место ем полиција во доволен број та да ги собереа сите гореспоменати и правец Идризово...или бар да се испотепаа меѓу себе  белким ќе се спасевме ние
вака ем не видов колку лисја испаднаа вечерва ем не се спаси ни Македонија од лигавциве
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Ноември.2010 во 00:34
Проѕирна работа е ова бе,какви ли се финти не ќе им текне

опсада на А1газење%20од%20смеење 

неколку жолти ракии.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Ноември.2010 во 00:35
toa e denes
prvo se trenira opsada na A1
a naredno e opsada na SOLUN

Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Ноември.2010 во 00:37
Originally posted by Andjelina Andjelina напиша:

абе финишот на шоуто  ич нема да ми е по ќеиф
с***елутина
таман се понадевав дека ќе дојдат и оние од власта во А1 па ќе си беа собрани сите кои ни ја роварат државава на едно место...па комбињата си беа на таман место ем полиција во доволен број та да ги собереа сите гореспоменати и правец Идризово...или бар да се испотепаа меѓу себе  белким ќе се спасевме ние
вака ем не видов колку лисја испаднаа вечерва ем не се спаси ни Македонија од лигавциве

Анѓе ај сега и ти лисја и дрваголема%20насмевка
туку кажи ми за наводната опсада на А1,оти воведниот пост во темава ти е побомбастичен и од најавите на Биљана Секуловкса ли беше таа од А1голема%20насмевка
неколку жолти ракии.

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1516171819 56>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.