|
A1 под полициска опсада?? |
Внеси реплика | страница <1 1415161718 56> |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas predlagam Koco da se samozapali, kako protest za pravata na ..... vo A1
se znae civi prava Изменето од anakin - 26.Ноември.2010 во 00:08 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ај без лични навреди и префрлања! Ќе се испотепате тука, како да се работи лично за вас или пак дома ви влезе полицијата. Оладете малку, арно ви вика Зајцеф:
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jackass reality show |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
Zajcef
Сениор TOTENKOPF Регистриран: 16.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1252 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас ширам пораки на љубов ама никој не ме слуша,шала на страна Македонци сме сите ај да се сакаме ако имате негативна енергија и ви се хејта,хејтајте ги соседиве и онака тие не хејтаат оддамна
|
|
Кога неправдата станува закон,отпорот станува должност....
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koco koco koco
neka se samozapali bre... demokrizija e vo prasanje |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
еднаш да се согласам нешто со тебе...
|
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сега А1 ко што гледам си работи,како тоа ја затвориле
|
|
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se soglasuvas oti e peshkir a toa ne e fer daj gledaj od politichka gledna tocka vaka mi izgleda degutantno Изменето од anakin - 26.Ноември.2010 во 00:18 |
|
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сега се прибрав и гледам сензација на медиуми, на форуми. Луге мои е ова е вон памет. Мисли ли некој за меѓународниот имиџ на Македонија. Ги вртам каналите и гледам оние кои се некој авторитет во новинарството излегоа на ТВ да водат отворени емисеии-на канал 5 Лупеска , на МТВ ги гледам Котевски и директорот на УЈП. Сител си пуштија филмче.
А1 пуштаат снимки од полиција, па дури и специјалци . Сега ја слушам Сиљановска зборува и искажува сомнеж во говорот на гостите и новинарите па дури дека е несоодветна споредбата со системите на Чаушеку, Чиле, Милошевик. А оно цела гужва била дека имале инспекција од УЈП. Нешто околу данокот на Рамковски. |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
od ilegala bre |
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
taka e i AL CAPONE padnal poradi ne plakjanje danok |
|
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
е ма мајче,никогаш не си тука во клучни моменти
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Според сите показатели ова е напрајно од Бранчо некоја далавера држ не дај.
Како ли се собраа сите оние политички врхушки од СДСМ на едно место Некој има изгледа далавера напрајно со парички и овие опозиционериве трк да искористиме момент да протестираме. |
|
|
Petkovsky
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 239 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добредојде во Македонија =) |
|
Внеси реплика | страница <1 1415161718 56> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |