IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - A1 под полициска опсада??
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

A1 под полициска опсада??

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 910111213 56>
Автор
Порака
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2010 во 22:30
ма кој и да се....свесни ли се што можи да направат бре....ова е дебилизам до коска
нормално дека Бранко е крив...а кој би бил...Грујо не е оти тој работи 24/7 нема време тој за вакви сценаријаплазење
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2010 во 22:31
Originally posted by Andjelina Andjelina напиша:

ма кој и да се....свесни ли се што можи да направат бре....ова е дебилизам до коска
нормално дека Бранко е крив...а кој би бил...Грујо не е оти тој работи 24/7 нема време тој за вакви сценаријаплазење

на грујо му се јавувале на телефон да му кажат шо се случува, ама заработен бил многу и не го слушнал
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
Кон врв
којсумјас Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Поени: 4543
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2010 во 22:31
eden bataljon se priblizuva od sever...
eden od jug...
edna ceta od istok...
a dve bogami od zapad...
sardisani od site strani...
straaaaasnoooo....намигнување
Кон врв
FeaR Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
False Evidence Appearing Real

Регистриран: 15.Септември.2009
Поени: 5307
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај FeaR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2010 во 22:31
Originally posted by WORHOL WORHOL напиша:

...ЗАВРТЕТЕ НА СИТЕЛ...ЕТЕ ГО ЛАТАС И СЕ ЌЕ ВИ ОБЈАСНИ....
ha ha ha da prasas dete ke ti kaze deka toj vmro gi brani i mozam da zamislam so zbori no thx antipaticen mi eсреќа
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
Кон врв
marsovec Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Април.2010
Поени: 3378
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marsovec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2010 во 22:32
Овие специјалциве...да не дојдат СИТЕ пред А1 телевизија...Сакаат да го провоцираат народот...Сакаат ХАОС...За ова некој МОРА да одговара...плазење
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
Кон врв
KINGDAVID Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Solomon's father

Регистриран: 09.Октомври.2008
Поени: 9420
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KINGDAVID Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2010 во 22:33

Ni Branko ne e kriv , ni Grujo  e kriv . Nedorazbiranje, koe opozicijata sakase da go iskoristi vo svoja korist, no sosema pogresno izleze situacijata za niv .

Abre, zelena rabota . So vakva opozicija blaze si im na VMRO . Ne znam dali da se smeam ili da placam не%20знам
   SOLI DEO GLORIA
Кон врв
Messenger Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор

Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet

Регистриран: 21.Април.2006
Поени: 18208
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Messenger Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2010 во 22:34
Originally posted by Buggyman Buggyman напиша:

Бог веќе кренал раце од нас месинџер, доволна е темава која е наметната...

Buggyman... izgleda si vo pravo.
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2010 во 22:35
повторно си имаме работа со детско однесување од нашите власти и медиуми

ако некој е во контрола на ситуацијата, зошто не излезе да објасни што се случува таму без многу дигање галама против било кој, доколку доколку било што се докаже против било кој, тогаш немам проблем со ништо!
вака може само бурек на празно да јадеме...
размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2010 во 22:35
Originally posted by KINGDAVID KINGDAVID напиша:

Zatoa e najpametno da se razotidat site doma i da go ostavat  zakonot da si ja vrsi rabotata.

Znaci A1 ne e napadnata i fala mu na Boga sto ne e taka ...

значи Кралу мој,вака
кога ја би била Гордана Јанкуловска...јој бретрепкање
би излегла со прес под хитно и би кажала
-не правете циркузи и скандали
денес имаше финансова инспекција и беа спречени да си ја работат работата
ги молам граѓаните да не подпаѓаат под влијанија зашто А1 ве лаже
еве ви за тоа и доказ
и оп одма пушташ на видео бим како тоа персоните ја спречиле инспекцијата...и се би било ок
ама -ако газецот не ми е какан,нели?

инаку,не ги оправдувам оние кои со ова сакаат да собираат политички поени(да сме начисто,оти не ги сакам ни едни ни други....само Андреј Жерновски си го сакамтрепкањеплазење)

Изменето од Анастеа - 26.Ноември.2010 во 01:24
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
marsovec Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Април.2010
Поени: 3378
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marsovec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2010 во 22:35
Гадостите биле ГРЕШКА...Па мислење ќе даде ЦЕЛАТА демократска јавност...Властитутките се разбира...но дел очекувам...ќе се повлечат...плазењеплазење
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
Кон врв
pmmladen Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 21.Август.2008
Поени: 333
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pmmladen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2010 во 22:37

значи Кралу мој,вакакога ја би била Гордана Јанкуловска...јој бретрепкањеби излегла со прес под хитно и би кажала-не правете циркузи и скандалиденес имаше финансова инспекција и беа спречени да си ја работат работатаги молам граѓаните да не подпаѓаат под влијанија зашто А1 ве лажееве ви за тоа и докази оп одма пушташ на видео бим како тоа персоните ја спречиле инспекцијата...и се би било окама -ако газецот не ми е какан,нели?инаку,не ги оправдувам оние кои со ова сакаат да собираат политички поени(да сме начисто,оти не ги сакам ни едни ни други....само Андреј Жерновски си го сакамтрепкањеплазење)

Ne zezaj...koja inspekcija nosi snimateli so sebe...pa odma video...

Изменето од Анастеа - 26.Ноември.2010 во 01:25
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2010 во 22:38
абе па нек си носат...шо идат на работно место неспремниплазење
знаат со кого си имаат работа,НАЛИ???

Кон врв
Македон Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Caesar Constantinus

Регистриран: 20.Јули.2008
Локација: Macedonia
Поени: 9928
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Македон Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2010 во 22:38
Зарем дочекавме претседателот на Сојузот на Титовите леви сили ќе не учи што е демократија? Во времето на Тито имаше демократија? Слобода на медиуми?! А Голи Оток и Идризово беа сигурно факултети за новинарство?

Додуша, кога ќе помислам вторпат, не е и смешно, жално е...

Изменето од Македон - 25.Ноември.2010 во 22:39
Кон врв
KINGDAVID Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Solomon's father

Регистриран: 09.Октомври.2008
Поени: 9420
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KINGDAVID Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2010 во 22:38

значи Кралу мој,вака
кога ја би била Гордана Јанкуловска...јој бретрепкање
би излегла со прес под хитно и би кажала
-не правете циркузи и скандали
денес имаше финансова инспекција и беа спречени да си ја работат работата
ги молам граѓаните да не подпаѓаат под влијанија зашто А1 ве лаже
еве ви за тоа и доказ
и оп одма пушташ на видео бим како тоа персоните ја спречиле инспекцијата...и се би било ок
ама -ако газецот не ми е какан,нели?

инаку,не ги оправдувам оние кои со ова сакаат да собираат политички поени(да сме начисто,оти не ги сакам ни едни ни други....само Андреј Жерновски си го сакамтрепкањеплазење)

Vo pravo si Andjelina, bi bilo dobro  da izlezat na nekoj medium i Gordana Jankulovska i porparolot na MVR ako treba i premierot  da objasnat deka ne e napadnata A1 i neka si razotidat lugjeto . да

Изменето од Анастеа - 26.Ноември.2010 во 01:25
   SOLI DEO GLORIA
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 910111213 56>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,578 секунди.