IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - A1 под полициска опсада??
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

A1 под полициска опсада??

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4748495051 56>
Автор
Порака Обратен редослед
DragancoLeskoec Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Август.2009
Статус: Офлајн
Поени: 984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DragancoLeskoec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2010 во 21:47
Originally posted by DragancoLeskoec DragancoLeskoec напиша:

Originally posted by marsovec marsovec напиша:

Шо к** бара толкава толпа полицајци ????Ќе ја освојуваат А1 телевизија???Багабонтурија...која знае само за диктаторски методи и ништо повеќе....Срамота ...ја избламираа Македонија...плазењеплазењеплазење

Кажа Иво Котески, инспекцијата била стопирана да си ја изврши работата веќе 8 месеци па полицијата морала да интервенира.
Кон врв
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2010 во 21:47
Originally posted by KINGDAVID KINGDAVID напиша:

A1 ne e pod opsada, tuku nekoi firmi koi rabotele nezakonski  se na istata adresa .

Bilo pobarano policiska pridruzba od UJP za kontrola na tie firmi , a A1 ispanicija deka se napadnati .

Ajde decki, razotidete se doma ... ostavete go zakonot da si ja vrsi rabotata.

P.S. Ova go ima samo vo Makedonija so vakva glupava opozicija ( neka mi prostat clenovite na opozicijata ) koja vide sansa za prevrat  sakajki da  manipulira so narodot i da pravi buk*restansko scenario samo za da se vrati na vlast изненадување

A bre, epa  opozicijo ....

Ne znam sto da kazam povekje...не%20знам

ТИ НА РАДИО СЛУШАШЕ ИЛИ ГЛЕДАШЕ И СНИМКИзбунетост
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DragancoLeskoec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2010 во 21:47
Originally posted by kejt-d-grejt kejt-d-grejt напиша:

Ништо чудно нема, УЈП си влезе да врши инспекција.
НИШТО НЕМА ЧУДНО - ВО СЕКОЈА ЕВРОПСКА ДЕМОКРАТСКА ДРЖАВА ПОЛИЦИЈАТА ТЕПА НОВИНАРИ не

Како тепање ти се молам, мене ми се виде здрава права.

Изменето од Анастеа - 26.Ноември.2010 во 00:31
Кон врв
marsovec Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Април.2010
Поени: 3378
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marsovec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2010 во 21:47

Вршат инспекција ноќе...со толпа полицајци и блокада на телевизија???плазењеплазење
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Originally posted by marsovec marsovec напиша:

Шо к** бара толкава толпа полицајци ????Ќе ја освојуваат А1 телевизија???Багабонтурија...која знае само за диктаторски методи и ништо повеќе....Срамота ...ја избламираа Македонија...плазењеплазењеплазење

Кажа Иво Котески, инспекцијата била стопирана да си ја изврши работата веќе 8 месеци па полицијата морала да интервенира.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2010 во 21:46

НИШТО НЕМА ЧУДНО - ВО СЕКОЈА ЕВРОПСКА ДЕМОКРАТСКА ДРЖАВА ПОЛИЦИЈАТА ТЕПА НОВИНАРИ не
Кон врв
WORHOL Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Април.2005
Поени: 324
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај WORHOL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2010 во 21:46

..ДА БЕ ЧИСТО Е....И ДОМА СЕГА ДА МИ ДОЈДЕ Е О.К....
Кон врв
KINGDAVID Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Solomon's father

Регистриран: 09.Октомври.2008
Поени: 9425
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KINGDAVID Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2010 во 21:46

A1 ne e pod opsada, tuku nekoi firmi koi rabotele nezakonski  se na istata adresa .

Bilo pobarano policiska pridruzba od UJP za kontrola na tie firmi , a A1 ispanicija deka se napadnati .

Ajde decki, razotidete se doma ... ostavete go zakonot da si ja vrsi rabotata.

P.S. Ova go ima samo vo Makedonija so vakva glupava opozicija ( neka mi prostat clenovite na opozicijata ) koja vide sansa za prevrat  sakajki da  manipulira so narodot i da pravi buk*restansko scenario samo za da se vrati na vlast изненадување

A bre, epa  opozicijo ....

Ne znam sto da kazam povekje...не%20знам
   SOLI DEO GLORIA
Кон врв
pmmladen Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 21.Август.2008
Поени: 333
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pmmladen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2010 во 21:46
Originally posted by pmmladen pmmladen напиша:

Originally posted by kejt-d-grejt kejt-d-grejt напиша:

Kako ne i e sram na novinarkava da laze deka bila tepana....kaj se modricite, krvta, skrseniot zab ?

ТИ БРАТКО НИ ТОГАШ НЕМА ДА ВЕРУВАШ
ЌЕ РЕЧЕШ СЕ ШМИНКАЛА не

ne me uci nikoj...znam jas da gledam so svoi oci i da mislam so svoja glava...

Изменето од Анастеа - 26.Ноември.2010 во 00:30
Кон врв
marsovec Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Април.2010
Поени: 3378
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marsovec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2010 во 21:45
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DragancoLeskoec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2010 во 21:45
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2010 во 21:44
Originally posted by pmmladen pmmladen напиша:

Kako ne i e sram na novinarkava da laze deka bila tepana....kaj se modricite, krvta, skrseniot zab ?

ТИ БРАТКО НИ ТОГАШ НЕМА ДА ВЕРУВАШ
ЌЕ РЕЧЕШ СЕ ШМИНКАЛА не

Изменето од Анастеа - 26.Ноември.2010 во 00:26
Кон врв
WORHOL Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Април.2005
Поени: 324
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај WORHOL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2010 во 21:44
...СО ДУША ГО ЧЕКАМ ЈАНКО...ЈА ОВА НЕ ГО РАЗБИРАМ...ЕДВАЈ ЧЕКАМ ДА ПОЧНИ „ДА ЈАДИ БУРЕК“ И ДА МИ СЕ РАЗЈАСНИ...САМО ПО МОЖНОСТ ГРУЈО ИЛИ ЛАТАС...ИЛИ НАЈДОБРО МИЛЕНКО ДА МУ БИДИ ГОСТИН И ТАКА ЗАЕДНИЧКИ ДА НИ ОБЈАСНАТ....ХЕХЕХЕХЕХ
Кон врв
pmmladen Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 21.Август.2008
Поени: 333
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pmmladen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2010 во 21:43

Изменето од Анастеа - 26.Ноември.2010 во 00:25
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4748495051 56>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.