![]() |
|
Кој тим го мразите најмногу? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 22232425> |
Автор | |
stigma04 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 2661 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
skendija i renova
|
|
Jas sum pepel tamu kade sto bev ogan
|
|
![]() |
|
Andrey ![]() Нов член ![]() Регистриран: 25.Ноември.2010 Статус: Офлајн Поени: 13 |
Највеќе ги мрзам Манчестер Јунајтед,бидејќи се најголемиот ривал на Челзи за освојување на премиер лигата!
|
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
ЦСКА Софија
неможам да ги дишам
![]() |
|
![]() |
|
Schatzii7 ![]() Сениор ![]() ![]() Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
РЕАЛ
![]() |
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
![]() |
|
Schatzii7 ![]() Сениор ![]() ![]() Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
А од фудбалерите К. Роналдо не можам да го смислам ![]() |
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
![]() |
|
Milko01 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Март.2012 Статус: Офлајн Поени: 180 |
Турново....
|
|
![]() |
|
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Имам неколку: Ц.З., Хајдук, Шкендија, Пелистер, Арис...
... и најновиот од вчера Нанси (ме зезна на кладилница за 3700 ден.)
![]() |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
A зошто ги мразиш Арис ? Предпоставувам зошто ,но ми е интересен твојот одговор .
![]() |
|
![]() |
|
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
бидејќи сум симпатизер на ПАОК (ако тоа ти беше преТпоставката) ... |
|
![]() |
|
тоа ми беше претпоставката
![]() |
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
не бидете такви хејтери бре
![]() инаку. јас не го сакам било кој тим што ќе ги изнакупи сите можни играчи од светот и си освојува титула во два потега... а такви ги има многу |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
Ми текнува за Ман Сити . Кои се останатитетолку многу ?
|
|
![]() |
|
icko9 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Октомври.2012 Статус: Офлајн Поени: 2341 |
real madrid
![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
site!
...mrazam fudbal!
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 22232425> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |