IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Мој став за хомосексуалноста
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Мој став за хомосексуалноста

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 5859606162 103>
Автор
Порака
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Статус: Офлајн
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Ноември.2010 во 16:46
Originally posted by ANITA11 ANITA11 напиша:

не%20знамshto lugje se tieзбунетост
bolni
Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2010 во 01:12
Originally posted by емил емил напиша:

Originally posted by ANITA11 ANITA11 напиша:

не%20знамshto lugje se tieзбунетост
bolni
tocno...не
Кон врв
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2010 во 08:46
Originally posted by fiks fiks напиша:

Нашто ви личи пак овај?
Мене искрено на болен човек и за во лудница,без навреди кој гејовите,но ова е страшно бе луѓетага
Како луѓето со хомосексуална ориентација ќе ја објаснат следнава слика,како,како ќе го објаснат менталниот склоп на овај/оваа маж/жена??????????

Знаеш што е ова? Револт. Протест. Инает против сите вас кои ги плукате. Геј парадите ги прават за да ве нервираат, зашто и вие нив ги нервирате со вашите наводни високи морални принципи

Изменето од kejt-d-grejt - 24.Ноември.2010 во 08:46
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2010 во 08:47
Originally posted by Blue Scarlet Blue Scarlet напиша:

Moj stav eden i edinstven .... nepromenet ....

Sekoj koj pluka na svojata priroda ne e dostoen za trosenje vozduh ....

- Умна како и секогаш не%20вреден
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2010 во 08:50
hm
ova bash ne mi lici na revolt
povekje na svrknat u glava,

edno e da si homosexualec i drugo svrknat u glava

so homosexualec mozes da se druzis oti toa e negova intima i toa ne te zasega sto pravi doma navecer a so svrknat ne mozes

ne e revolt ova slika kratura.. oti sum ubeden deka ima homosexualci koi se pristojni vo odnesuvanjeto i oblekuvanjeto

Изменето од anakin - 24.Ноември.2010 во 08:50
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2010 во 08:54
и кога се пристојни во однесувањето вие им се ругате и ги нарекувате со најразлични погрдни имиња.
пука филмот и ви го плескаат пред очи баш тоа од што се згрозувате
тоа е начин да ви кажат, тоа е мој живот, а вас кој ве ебе
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2010 во 08:56
Originally posted by fiks fiks напиша:

Ајде нека се вклучи некој представник на хомосексуалците и нека ми ги објасни овие работи.

Пак ќе кажам,немам против гејовите ништо,но ова на фотките погоре е Дегенерирање на човечката раса.

nemoj fiks
nemoj da gi vikas oti pred dve godini bea naezdi
i pustaa sliki nasekade a ne samo vo temite za homosexualci,
poarno neka si ostane nivna tajna , kako sto treba da ostane i nasa tajna sto
koj intimno pravi

jas ne sum za paradi nitu na homosexualcite nitu na strejtovite.. prosto licno intimno ne e za paradi

protiv nemam nisto.. no protiv paradi imam

drugo.. ako zborime za niven brak... okej.. si birat sami... pocituvam

posvojuvanje deca JOK... osven ako decata nemaat povekje od 18 da mozat sami da resat dali sakaat da se ucesnici u vakva familija

toa e toa

ps.. mi e  i dilema.. ako vo familijata maz i zena se vegatarijanci.. dali smeat decata da gi pravat vegetarijanci od mali godini... dali bi trebalo toa da go ostavat do 18 rodenden tie da si odlucat.. oti sepak se zboruva za nivno zdravje i nivni zahtevi

ako vaka razmisluvam za vegetarijanci, pa za homosexualci i deca nic nemam dilema
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2010 во 09:01
bi sakal nesto da kazam za normalnosta

normalno nesto vo opstestvoto e toa sto e statisticni najrasprostraneto

primer niv gi ima 20% ne me fakjate za zbor
a visoki lugje nad 2 metra nekade 1 %

znaci nitu visoki lugje nitu homosexualcite ne se normalni, se nenormalni

no.... velat deka homosexualnosta raste... ako e taka vo eden moment kje bidat 51% togas mili moi.. da znaete homosexualcite kje bidat tie so se normalni, so e normano a drugite hetero sexualcite od 49% 'e bidat nenormalni

som se vo tolkav broj VERUVAJTE TOA NE E BOLEST

Кон врв
LiDivio Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор

Регистриран: 19.Мај.2010
Поени: 7265
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LiDivio Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2010 во 09:03
Originally posted by kejt-d-grejt kejt-d-grejt напиша:

Moj stav eden i edinstven .... nepromenet ....

Sekoj koj pluka na svojata priroda ne e dostoen za trosenje vozduh ....

- Умна како и секогаш не%20вреден

Kejt, kako sto razbrav ti gi poddrzhuvash homoseksualcite, a vo postot Bule Scarlet e protiv niv... nekako si mi kontradiktorna... среќа
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2010 во 09:37
PA nekogas ima losho razbiranje na replikite голема%20насмевка

priroda se mislelo, maz i zena prirodno.. no nema gajle , ne bi bilo interesno ako site se razbiraatсмеење

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2010 во 09:52
не, туку
Хомо или Хетеро, прифати си ја својата природа - тоа си ти!

Изменето од kejt-d-grejt - 24.Ноември.2010 во 09:53
Кон врв
Blue Scarlet Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Амазонка

Регистриран: 03.Ноември.2009
Поени: 9011
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Blue Scarlet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2010 во 11:17
Sepak LiDivio e vo pravo ....

Prirodata si ima svoi nepisani pravila koi baraat pocituvanje .... Vo prirodata na zenata e da bide so mazot .... duri i zivotnite go razbiraat i pocituvaat toa, zosto da nemozat i lugjeto?
Lupus non mordet lupum.

Vulneratus non victus!

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2010 во 11:25

не ми се верува
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2010 во 11:30

Sepak LiDivio e vo pravo ....

Prirodata si ima svoi nepisani pravila koi baraat pocituvanje .... Vo prirodata na zenata e da bide so mazot .... duri i zivotnite go razbiraat i pocituvaat toa, zosto da nemozat i lugjeto?

во природата на жената и на мажот и на секое човечко суштество е да биде она што природата му дала да биде
зло е да се трудиш да бидеш она што некој друг ти вели дека е исправно - ќе изгубиш. Ќе ја изгубиш битката со самиот себе.
Хомосексуалец кој се оженил и створил семејство и од петни жили се труди да биде она што другите му велат дека е исправно - е несреќен човек!!!
Која е целта??? Што е исправно? И кој факинг фактор го одредува тоа?
Да бидеме несреќни за другите да бидат задоволни со нас???
така треба???????????????

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 5859606162 103>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,359 секунди.