|
Офтопик |
Внеси реплика | страница <1 7879808182 327> |
Автор | ||||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Патем....јак аватар
ама како и секогаш пак си пред мене...изгледа затоа што спиеш тука ај јас ќе станам Форумска Баба Мразица |
||||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
веќе си имаме форумска баба мразица
ти ќе бидеш некое од џуџињата
|
||||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
немам појма што е срам ама има рима
|
||||
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Аууу која е таа? На конк*рс да не се пријавила, а јас случајно да го испуштив Ќе ја разрешиме Изменето од ФорумскаБаба - 20.Ноември.2010 во 13:56 |
||||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||||
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Гугл ќе ти каже.... |
||||
|
||||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
jfbga;ie4tu09 DNSGN34 0((&*^%&R&TJFVGKVGHTD%$EURTYVGHBNM
|
||||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ти си нов член и нема како да знаеш
Бионсе минатата година се шеташе низ форумов со аватар на Баба Мразица
|
||||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
важи
|
||||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ферхунде
|
||||
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
I gotovo...razresena e Baba Mrazica
MyWay i presudi |
||||
|
||||
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Еее нов колку ланскиот снег Нека си се шета она пак...како моја асистентка...ама јас сум Баба...и ќе бидам Мразица оваа година.... ...ако има некој нешто против...нека повели Изменето од ФорумскаБаба - 20.Ноември.2010 во 14:10 |
||||
|
||||
KING35
Сениор shadow... Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7624 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
imam jas osven ako mi dadesh paketche |
||||
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
|
||||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ајде стави си аватарот за да се знае веќе официално
|
||||
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Е да видиме дали си бил добро дете.... ...ама на списоков ми пишува дека со лепак си се издро....овај..залепил.... ..ах лошо дете ....ќе ти дадам оваа година ....за да собериш памет...за наредната |
||||
|
||||
Внеси реплика | страница <1 7879808182 327> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |