|
се прашувам ... |
Внеси реплика | страница <1 607608609610611 680> |
Автор | |
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СП
Зошто ли ја тргнав забраната за пораки на некои |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сп сега во ред ли е мојот аватар
|
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
zverka_
Сениор Регистриран: 11.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SP.....od kaj mu dojde bas toa da me prasa.....abe
|
|
Јас сум 99% сигурна дека луѓето ме озборуваат,но 100% сум сигурна дека баш "ме заболи" за тоа!!!
|
|
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што направи синоќа со таа со мали......недостатоци
|
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Корисничко име: ato Група: Група репутација: 30 Статус: Активен Онлајн статус: Офлајн Регистриран: 08.Декември.2008 во 09:59 Последна посета: од вчера во 17:29 Пораки: 76 [0,11 пораки на ден] Пребарај пораки: Информација Комуницирај Пол: Скриен Age: Unknown Локација: Не е дадено WEB страна: Не е дадено Професија: Не е дадено Интереси: македонија Приватна порака: Листа на пријатели: Email адреса: Личен податок MSN Messenger: Не е дадено AIM адреса: Yahoo Messenger: Не е дадено ICQ број: Не е дадено Skype Им ...зошто ГРУПА? |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пораки: 76 [0,11 пораки на ден]
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СП што беше тоа штедење
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i jas isto kako mama se prasuvam..
ama nema koj da mi kaze |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сп....како ли се собра женкава екипа кај мене
|
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СП
Како можат бре да знаат повеќе за мене од самата јас? |
|
|
|
stigma04
Сениор Регистриран: 29.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 2661 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
baba toa e preokupiranje znci neznaat ni poveke sto da napravat za da napravat ali ne se zamaraj mora i takvi da ima za da se smejs |
|
Jas sum pepel tamu kade sto bev ogan
|
|
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
АААааа и СЕ ПРАШУВАМ уште нешто...
Дали кога ќе раскинам, ќе дознаат они пред јас да дознаам? Затоа што ако е така....нека дојдат за да ме подготват прво за шок информацијата |
|
|
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tolku li e strasno?
|
|
FeaR
Сениор False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sp dali zaspala
|
|
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
|
|
Внеси реплика | страница <1 607608609610611 680> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |