|
Како стоите со тежината? |
Внеси реплика | страница <1 56789 11> |
Автор | |
House
Нов член Регистриран: 17.Октомври.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Фантастично
193см со 88кг , и да сакам неможе подобро :D |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
slabo....mislam..."jako" !
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сум качила некое килце, ама не се жалам... арно ми стојат
|
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
UUUuuuuu....u stomak sum plus okolu 2 kg.......ce mora da gi prefrlam u racete .....i da dodadam uste 7-8....taka ce bidam 110 kg...dzoa svarceneger...
|
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Лош период...сите по дома на одмор...се јаде се пие оф оф
Вака во боксерици не осеќам промени...таман ми се не ме стегаат Но од понеделник ќе биде весело |
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
суперррр...веке имам само 52 кила...уште малку и ке бидам неприметлива
|
|
XStrongAngelX
Сениор секојдневна форумџика Регистриран: 15.Август.2010 Локација: Argentina Статус: Офлајн Поени: 126 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
170/55
|
|
Дедо мраз злато
мое љубов неверна неможам без тебе за нова година Дедо мраз злато мое жива превара сал не моташ пак не заеба |
|
XStrongAngelX
Сениор секојдневна форумџика Регистриран: 15.Август.2010 Локација: Argentina Статус: Офлајн Поени: 126 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
54***
|
|
Дедо мраз злато
мое љубов неверна неможам без тебе за нова година Дедо мраз злато мое жива превара сал не моташ пак не заеба |
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
super,jadam sto sakam i kolku sakam52kg
|
|
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
подобро седам него што стојам со тежинава...
|
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добро си стоиме,не сме скарани
ама сакам да ја зезнам,за 2-3кг |
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Све ми е широко,да не речам ми виси...ќе мора да се купи некое пасент парче.
|
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тие 4 кг што ги качив, никако да ги симнам...ако продолжам да јадам вака...ќе качам уште 4 Ама не ми стојат лошо...да не се измерев немаше да приметам дека сум покачила некое килце ..лош период Изменето од ФорумскаБаба - 18.Ноември.2010 во 10:23 |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Лошо.
Почнав да паѓам, јебига, гравитација ли е што е, потешко секогаш побрзо паѓа или така нешто. Имам вишок, углавном на гзот и градите. Not proud. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Внеси реплика | страница <1 56789 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |