|
Грчко-бугарски доверливи документи за Мак |
Внеси реплика | страница <123 |
Автор | |
Vercingetorix
Сениор Регистриран: 12.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 421 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Најголемите македонски душмани во сојуз,и што очекуваме?Да пишуваат некои добри работи за нас?Не!
|
|
"И сам Исус Христос ако слезит од небоно не можит да го уверит Македонеца оти тој е Блгарин иљи Србин" - Темко Попов
|
|
Каснакоски
Сениор Регистриран: 03.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 4758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мунгосе, не знам дали ја имаш дома, не верувам. Види Лавчето ја покажал уште на почетокот. Читај и види за што се работи.
Боромире, и ти од немање што да кажеш излупа некоја глупост. Во книгата има документи, ако знаеш што е тоа. Изменето од Каснакоски - 06.Март.2010 во 19:23 |
|
mungos80
Модератор АНАРХИСТ Регистриран: 21.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 4330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Птицо птицо книгата ја имам одма кога излезе,прашањето е до кога нема да одговориш на другите работи?
|
|
“Додека ние се боревме,мизерувавме и гиневме,некои од народните пари си купуваат куќи и трупаат богатство“ - Ѓорѓи Сугарев
|
|
Каснакоски
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Одговарам, ама тука е за книгата. Каде гледаш во неа нешто антимакедонско?
Стенограмите си се документи. Зошто Крсте Црвенковски или Тодор Живков кажале тоа или оноа.... |
|
Македон
Сениор Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pat, имаш опомена за користење навредлив термин ( терминот гејци ).
Мунгосе ти имаш опомена за бапкањето. Дечки, ве молам да го задржиме културното ниво на дискутирање, сепак, не треба да паднеме на нивно на оние кои навредуваат. Воопшто не им обрвнувајте внимание на таквите. Ова го кажувам од мое искуство. Ако некој треба да се нервира за нешто, тоа сме јас и Буги. Секогаш читаме по нешто за нас кажано на бугарските форуми, ако сето тоа го ставевме при срце, каде ли ќе ни беше крајот?! Треба да земам и да се убијам одма. Ништо не си ставајте при срце, посебно не ако знаете од кого е. Ниту најмалку. Ете, мене прадедото ми го бугаризираа. Да, се изнервирав многу, ама кога ми текна кој го прави тоа, па и кога би знаеле кого побугариле, не би го правеле тоа, ама нека бидат смешни. Јас ќе го средам тоа, ама нема да паднам на тоа ниво. Пат , во однос на навредите кои ги спомена, прво само погледни ги истите, пред да им одговориш нешто на таквите. Ти кажувам од искуство. Имав еден познаник бугарофил, почна со навреди, не реагирав, потоа пријде поинаку, па сега не можам да избегам, ако ме види на улица, де на кафе да сме седнеле па да сме правеле муабет, де да сум дошол на работа, иако засега вешто се измолкувам. А за навреди секој може да навредува. Јас знам да бидам лош- полош не може да биде, си признавам, знам да кажам и нешто што некогаш и некој би се замислил пред да го каже, ама тоа не е решение, верувајте. П.С. Не е мудрување ова погоре, само еден факт. Изменето од Македон - 06.Март.2010 во 23:19 |
|
Каснакоски
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Внеси реплика | страница <123 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |