|
Офтопик |
Внеси реплика | страница <1 7273747576 327> |
Автор | |||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Се е ОК Барем ќе се преправам дека е ОК Изменето од ФорумскаБаба - 15.Ноември.2010 во 10:41 |
|||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
тоа значи дека не си вискрена.Гледаш ни и ни лажеш........
многу болка има сокриено во твојата бабешка душица.........
|
|||
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
додека тие околу мене се ОК, не е ни важно колку болка има. затоа што ...се потиснува |
|||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Носепак личната среќа каде ја ставаш?Нели и ти си човек и ти имаш твојте потреби?Колку и мали да се......
|
|||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Moite potrebi gi stavam onamu kaj sto im e mesto...a licnata sreka...pa vo momentov ..ne mi e ni vazno dali sum...ili ne sum srekna..toa vo nekoe drugo..podobro vreme |
|||
|
|||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Tи сама ли живееш или не ? Побарај помош од твојата фамилија.
|
|||
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ma se e ok....
Ne mi treba pomos....mi treba visok mozok...ako ima nekoj na prodazba...ili ako e taka fin da mi pokloni |
|||
|
|||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Нели затоа сме ние тука да ти дадеме совет и ти да си решиш дали ти се допаѓа или не.Нема да се секираш Бабе.Се' ќе е ОК
|
|||
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
|
|||
Внеси реплика | страница <1 7273747576 327> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |