|
Насилство и простување... |
Внеси реплика | страница <123 |
Автор | |
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dali mislis deka so toa si nesto povreden i posilen
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Хахаха....ме има една личност удрено еднаш...љубомора... ...и толку беше... ..најстарата лага на светот..НЕМА ДА СЕ ПОВТОРИ...кај мене не помина...и среќа...затоа што некој кој кренал рака ..не заслужува втора шанса... |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
keravn
Група Регистриран: 09.Септември.2010 Статус: Офлајн Поени: 48 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кој еднаш направил такво нешто,нема да остане само на тоа,прашање на време е кога ќе се деси повторно.
|
|
“Laugh as much as you breathe and love as long as you live.”
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mislam deka vo denesno vreme i uslovite kade shto ziveeme ,pa i od poodamna ,nikogash ama bash nikogash ne bi trebalo da se
prosti NASILSTVOTO kako pojava vo edna zaednica. |
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Poprvo bi umrela,otkolku nekoj nedokvakan da me maltretira
Pa i da mu prostam...abe toj e za da go ****** Изменето од zamislena - 21.Ноември.2010 во 21:10 |
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nema prostuvanje ovde
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Баш така. П.С: Ако ме удри, ќе му вратам. Ама џабе би ми било. Најверојатно би бил тој голем вол и физички појак од мене. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe i takov golem vol mora da zaspie ednas...
|
|
Incredible Blue
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
насилство и простување
овие два збора никако не одат заедно...нема просување за насилство...ни под разно! |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да бе, да си прљам перниците. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Секој што простува кога му се нанесени физички и психички повреди автоматски покажува симптоми на жртва и неможност да се одбрани. Тепачот тоа го знае и ќе го повтори пак. Насилникот се храни од стравот на жртвата и затоа не треба да му се даде наредна прилика.
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Партнер, никогаш.....
А градов врие од насилници.... Не е толку тешко да расчисти со таков човек...колку што е тешко да се надмине внатрешната болка од нападот и повредата.... |
|
Daisy
Нов член Регистриран: 22.Ноември.2010 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ударот, не значи само физичка болка туку навреда и понижување. Болката тука е крајно небитна, колку силно можи да ме удри, нема да ме убие валјда? Нема прошка за повредување на гордоста...
|
|
Внеси реплика | страница <123 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |