|
Ми фали, ми недостига |
Внеси реплика | страница <1 3839404142 473> |
Автор | |
nedopirliv
Сениор Регистриран: 04.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1334 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mene edn osoba vo treto lice ednina maski rod......zasto si tolku daleku d?.......
|
|
cecka
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i mene mi fali edna prekrasna osoba od maski rod so e 450 km daleku..... sakam ga gusnam,,da go stegnam....edvaj cekam da go vidam
|
|
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
|
petko
Сениор Регистриран: 27.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 0 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mene mi fale edna osoba....malce zaednicka so cecka....
da ne pomisli nekoj na onaja samo sto e 450 km... edna druga, mila, (za mene barem), a i za cecka veruvam.... |
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe sto e taa dalecinamene mi fali nekoj tuka sto e blizu.......a dali e logiran ili ne ke proveram sega
|
|
|
|
cecka
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
helooooo, kaj si ma kuklo,
procita li ......naseto delfince deka e moderator... da ne pocne sea da ne kastri.....
Pa moze da probame ....
|
|
|
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
JAS za tebe a ti op logirana
|
|
|
|
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mirni li ste a? !!!!! nemoj sea so stapceto .............
|
|
cecka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bas mi falese denes......
|
|
|
|
nedopirliv
Сениор Регистриран: 04.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1334 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mi fali edna nok...nokta pred dve veceri nekade......ubava topla letna nok.....posebna nok so licnost koja nema da ja vidam poveke
|
|
oblachinja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Strumfeticke...ke dojde drug...ke visish ushte dolgo dolgo na msn....a i ke krshish ushte noze trcajki po deckovci...veruvaj milicko....a toj MAROsolzi da predizvika kaj tebe
|
|
|
|
oblachinja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Znam...ti doaga da puknesh..ama so toa nishto nema da napravish....pa na site ni nedostasuvale deckovci i devojki sto ne ostavile pa sme preziveale...more sme se zaljubile povtorno uste posilno vo nekoj drug.....
a mene sega mi nedostasuvash ti da si mi tuka da te shetam po Biser i da zaboravish na Maro |
|
|
|
oblachinja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas sum tamu blisku ...do Biser..ajde...mi falish...odamna nekoj nekriziral tuka kaj mene.....pa ima 24 saati....
|
|
|
|
oblachinja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e togash nema da mi nedostigash
|
|
|
|
cecka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ke me zemete i mene...... i jas sum u kriza......... ne ljubovna ama......
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 3839404142 473> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |