|
Големиот Брат |
Внеси реплика | страница <1 1112131415> |
Автор | |
Perfekt BoI
Нов член Регистриран: 29.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 19 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како мислите сум смесал Благика?? Блациџа бесе таа со плавата коса луге сто ви е???!!!! Вие несто сме те ме помешале со некој, оти јас ја гледаф не знам каква забуна станала!
|
|
foerbah
Група Регистриран: 07.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 41 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jovana,druze taa plavata so kratka kosa
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дебелата или слабата? Дебелата плавуша се вика Драгица, а слабата Јована |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
гоcтин
Гостин Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кој ли гледал
|
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сакав, Карло да победи
|
|
Perfekt BoI
Нов член Регистриран: 29.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 19 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па не бесе баш дебела лује така пополнота како шо некои викаат еленангтно пополнета
|
|
blagorodna
Сениор Регистриран: 16.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 568 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sramoj zivi za nasite bruka usce prvatavecer mu legna na berbero
|
|
гоcтин
Гостин Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да не гледаше некое друго шоу? |
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Карло Загорац и Виолета Ралева беа пример како во реалното шоу Големиот
брат, освен кавги, интрига и омраза, може да донесе и нешто убаво.
Меѓутоа, овој идиличен пар неодамна во солзи ја заврши романсата. На
годишнината од нивната врска ставија крај на љубовта.
Тринаесет години постариот Карло ја отвори душата за српскиот магазин „Плус“. - Бевме цело време заедно, од кога сето тоа се случи во куќата, па се до пред некој ден. На годишнината од нашата врска ставивме крај на љубовта, раскажува Карло. Тешко ми е кога зборувам и мислам на нас. Четири дена бев во потполна депресија и не сакав да излегувам од дома, додава тој. Виолета е таа која ги спакувала своите работи и заминала дома кај нејзините родители. Проблемот лежел во разликата на годините помеѓу нив - Виолета има 20, а Карло 33 години. Разделбата и на двајцата им падна тешко. За Виолета ова била прва озбилна врска, додека Карло има еден брак зад себе. - И таа и јас се чувствуваме многу лошо. Нејзиниот татко не остави да живееме сами за да види што ќе се случи понатаму со нас. Заедно плачевме, но мислам дека се разбра онака како што е. Јас нејзе и посакувам се најдобро, само мислам дека таа треба да ги проживее некои работи, додава Карло за српскиот магазин „Плус“. p.s. превземено од www.idividi.com.mk |
|
stigma04
Сениор Регистриран: 29.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 2661 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga zapocnuva golemiot grad gledam reklama na sitel
|
|
Jas sum pepel tamu kade sto bev ogan
|
|
annaja
Сениор Регистриран: 21.Април.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 531 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На фјз.на страницата на Големиот Брат има телефони за пријавување за учество во шоуто,па ваљда суште трае пријавување.
|
|
stigma04
Сениор Регистриран: 29.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 2661 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a kade ke bidi potocno golemiot brat mislam do koga trae audicijata za prijavuvanje i koga zapocnuva
|
|
Jas sum pepel tamu kade sto bev ogan
|
|
annaja
Сениор Регистриран: 21.Април.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 531 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Незнам тоа,ама има реклама на Сител и го даваат бројот за пријавување,а и ќе се емитува на ТВ.Сител.Ќе проверам на фјз.дали има телефон за контакт.И баш сакам да се пријават наши од Македонија,ќе биде по интересно.
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Од самата најава деновиве ми се ежи кожата...
Кој ќе го трпи и тоа посе сиве серии Барем новоседнативе "политичари" кои и да бидат раат ќе си фатат ред со работата.Без да мора да внимаваат на ветувањата.Оти народов ќе си има други маки кој кого што му рекол.како го гледал, кај што камерата не фаќа што правел... |
|
Внеси реплика | страница <1 1112131415> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |