|
Како се чувствувате денес среќни/тажни |
Внеси реплика | страница <1 198199200201202 959> |
Автор | |
nedopirliv
Сениор Регистриран: 04.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1334 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nemozam da definiram mnogu cuvstva mi se izmesaa vcera .....a denes seuste se m drzi nekoe neopislivo raspolozeni....ama ke se sredam
|
|
cecka
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па нека ти се мешаат и чувствата, шо ако, како овошната салата у дињата, баш е убаво.....
|
|
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
|
nedopirliv
Сениор Регистриран: 04.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1334 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eh...toa e premnogu vozbuda vo isto vreme
|
|
Cvekence
Сениор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ooook...
|
|
respect my authoritaaa
|
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pospano
|
|
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
very cool
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
bosab
Сениор the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Малку сум мамурна а незнам зошто ама мислам после кафево ке ми помине
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ehhh ke te osvezi , kafeto, dali ima poubava rabota od kafe , bosab navika e toa ,za mene ubava
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
bosab
Сениор the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па еве во БАР си направив сама сеа да си ги земам цигарите и да се опуштам со кафето да ми помине мамурлакот
|
|
nedopirliv
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
energicno...
|
|
angelwings
Сениор Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tazno pak ke vrne da ne moze covek da proseta
|
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobro
|
|
|
|
bosab
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
како риба на суво
|
|
bosab
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Прекрасно
|
|
Внеси реплика | страница <1 198199200201202 959> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |