|
Фуере: ЕУ нема да го нарекува јазикот македонски |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | |
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Fuere - English bustard with capital E...
...или во превод според правилата на ИДИВИДИ:
Фуере - Англиско копиле со големо А.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
evropska unija i fuere prema mene rabotaat so ova za moe dobro
rekov moe, oti drugite streba da se izjasnat so toa e jasno deka celta e da ne zbrisat od postoenjeto na se sto sme nie denes pa taka nema za mene dilemi, jas kje si glasam za nikakvo menuvanje na imeto jas si znam so sakat kopilinjata da mi napravat ne e za mene vazno sto kje se sluci, vazno mi e sto jas treba da pravam da sum PROTIV toa sum jas, a za vas ne znam |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ovaa misla treba da stane makedonska parola. Nikogash ne znaeme shto kje se sluchi vo idnina, no sigurno znaeme shto bi sakale toa da bide. Изменето од Messenger - 11.Ноември.2010 во 14:21 |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aauuu...a be ,gjubreto go kachile duplo!
a, be shushkaat deka strujata i parnoto ke gi kachat pak...naskoro,...
a be,...me zabole ama epten me ne me boli,...koj kako i zoshto me vika taka!
ama , epten me boli koga me dupi sopstveniot "rodnina",...
..inache, tek sega sfakjam deka namerno se drzi ovoj problem i zoshto se podgreva postojano,, za da se skrene vnimanieto na bedniov narod od,..negovite egzistencijalni i zivotno vazni prashanaj , koi shto retko koja zemja gi ima vo svetot , a vo evropa pa,.......nikoj !
a be , "emergency" vozilata vi se raspagjaat vozejki po ulicite,
...a be,.......za k*rovo li zdravje postoi veto ,..tamu kaj shto postoi?
...ako ne moze chovek da si go iskorist koga i kako saka!?
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...inache,...toj si ima svoi "gazdi" ,...a ti ne si mu voopshto pretpostavena pa tebe da ti polaga smetki... [/QUOTE]И да пукам од мака и да ми иде да ти удрам две чврги, џабе ми е. Во право си. Му дозволија оние наши мамлази кои 20 години се редат во собраниските фотељи, сшират ко со Беберон да ги раниме. Карајки се меѓу себе кој колку украле и жалејки се ко првачиња кај учителката, направија “неговите работодавци“ да ни го прават тоа што ни го прават. Не направија слепци, без образование, само и само да се офајдат. Го ранеја, го поеја, без него не помина ниедна гагачка манифестација. Е за тоа јадење одеа и мои пари. Додуша и твои. |
|
keravn
Група Регистриран: 09.Септември.2010 Статус: Офлајн Поени: 48 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За поздравување е демаршот од претседателот Иванов како и од одредени пратеници,тоа се државнички потези,доста е веќе со дискриминирачките потези и јавното непочитување од одредени амбасадори во Р.МАКЕДОНИЈА .
|
|
“Laugh as much as you breathe and love as long as you live.”
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas pa mislev deka makedonskiot bil drzaven jazik vo zemjava ama,
ochigledno deka sum bil vo zabluda celo vreme
|
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Македонскиот јазик го снема од графата на ОНУште не сменето името чепкаат по јазикот, секаде каде може да стигнат. И пак нека каже некој дека идентитетот и јазикот не биле проблем! |
|
DragancoLeskoec
Сениор Регистриран: 01.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Синхронизирано со испадот на Фуере, шо е работата ?
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Работата е “чорба Македонче“. |
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
problem so nego ( i toa nametnat od nekoj ),si ima samo makedonskiot narod,
zatoa i go vrti koj kako ke stigne, a najmnogu ,...domashnite! Изменето од Анастеа - 17.Ноември.2010 во 16:57 |
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Која чорба? Чорба илипомија европска та и светска?! Кој може во ова да верува? Македонија доби извинување од Бан Ки МунОстанува прашањето дали во Светската организација ќе се направи проверка кој така лесно се дрзнува да упадне во документите. И зошто прашуваат бивши генерални секретари-кај е сегашниот? |
|
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |