|
Преговори за името |
Внеси реплика | страница <1 8990919293 184> |
Автор | |||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...inace,..imeto kako ime,..i ne moze da bide prechka za tvojot napredok ama,
i te kako moze koga toa shto si tvrdoglav okolu nego,...da ti go poprechi normalnoto komuniciranje so svetot,...
a , toa shto ti go priznale polovina svet , ne znachi nishto koga onie najbitnite vo svetot ne te vikaat kako shto ti sakash...
|
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
па извини, ама за пола век ако не можеме да си се справиме сами со сопствените проблеми, тешко нас
инаку европската унија или нато ниедна земја не примиле во својот сојуз со цел да ја спасуваат од црнила и не знам зошто се мисли дека нашата земја би била исклучок сите земји кои влегле до сега, си имале оформено стабилно и силно општество и овие сојузи служат само како гаранција за одржување на таа стабилност затоа и ни бараат толку многу реформи да направиме и не знам како некој верува кај нас дека европска унија = црвен крст и ќе не спасува од маките и ќе ни го светне општеството, баш обратно, тие бараат сами да се светнеме и да не примат и дури и да не беше името, верувам дека ќе имавме големи тешкотии за влезво унијата |
|||
размисли пред да напишеш глупост
|
|||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
....аииии,што сум кажал . ништо,ако не не примат за три дена во некое здружение и јас ќе бидам да се промени името...затоа,Владетели побрзајте...имате три дена.оние 20 години не ги бројам повеќе... што сум глуп па ја....и ја имам еден живот!..јбг... |
|||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|||
fstak
Група Регистриран: 31.Октомври.2010 Статус: Офлајн Поени: 99 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
A vaka se tkandii se zatnalo k`smetot na siromaviot |
|||
fstak
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Pa vidi nanazad vo istorijata makedonskiot narod za se nesto se borel te za jazikot te za imeto nikako .Kolku veka se taka pa taka.Znaes kako pocnale na maskite ceda da im stavaat mengusa za da gi izmamat samovilite da ne im go zemat sinot.E koga im stavile mengusa ne im go smenile polot .Itrina se vika toa.Itrina ! Bidete itri kako zmii i mirni kako golubi. |
|||
fstak
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
I onaka so vekovi ne ne esapele |
|||
fstak
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Vrakanje nazad nema sega sto praime ? |
|||
fstak
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Makedonija ne postoi od 1991 god. I prethodno imalo problemi so imeto so nacionalnosta so jazikot.Samo vo SFRJ Makedonija se odmori malku od toa da se dokazuva koja e i sto e . |
|||
abnormalen
Сениор ... Регистриран: 05.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ма името не го давам!
|
|||
Gluposta e najneobična od site bolesti - od nea NE pati bolniot tuku, SITE OSTANATI!
|
|||
fstak
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
I drugi drzavi bile prinudeni da go smenat imeto i so toa sto go smenile ne im se desilo tragedija.Ako nekoj veruva deka ke gi dobie nazad delovite koj Makedonija gi izgubila ,togas cel svet treba da e vo vojna po svojte nekogasni delovi.Ne sonuvajte .Toa sto e izgubeno ,izgubeno e da go zadrzime toa sto go imame.Nie sme saka narod,Teritorijata na drzavava e kolku eden pogolem grad vo Evropa ,kako ke ni svirat taka ke igrame dodeka ekonomski ne staneme bogati priblizno kolku niv.Koga siromaviot postavuval uslovi?
|
|||
fstak
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
depo
Сениор Регистриран: 28.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 501 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Кога тоа се случувало ? Во времето на Џингис-кан ли? Има држави што си менувале име ДОБРОВОЛНО заради тоа што претходно некој со СИЛА им ги менувал. Во еден цивилизиран свет тоа не би требало да биде дел ни од најболна фантазија а не пак реалност . |
|||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
размисли пред да напишеш глупост
|
|||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Проблемот не е Македонија, проблемот се тие кои треба да одлучат за неа и нејзиното интегрирање во ЕУ и НАТО. Зарем не е страм за нив во извештајот да не го спомнат името под кое ја признале. Значи Хрватска можело да ја спомнуваат 180 и кусур пати, а за Македонија да пишуваат земјата, државата, граѓаните...
Значи не ја именуваат земјата а камоли да не признаат под уставното име. |
|||
Внеси реплика | страница <1 8990919293 184> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |