|
Одмаздата е слатка? |
Внеси реплика | страница <1 1415161718 21> |
Автор | ||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
inache, zvoncheno dosega ubavo rezonirala ,... ne znam zoshto pobrkala nesho so ova...
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Види звончето не се води според Стариот Завет и десетте божји заповести...И она ...одмаздата...никогаш не била пријатна за оној кој се одмаздува...ако е хуманист и знае да простува...И прашањето е каква и колкава е таа одмазда...за да се насмее и потсмее е едно а да се нанесе зло друго....Сложено е сето тоа...А најголем е оној кој е во состојба....кога е моќен да прости....Да ми просѕите...Оној Овчарот да притисне да се одмаздува затоа што јавно го прозвале...за млекарата која ги уништи и да казнува немоќни 400 евра...не е сласт на одмазда...Но нели човекот е верник...а можеби со ум од времето на Мојсеј или можеби понапреден....од ИНКВИЗИЦИЈАТА....??????????????????
|
||
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
||
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
одмаздата е само доказ дека те повредило те сменило тоа...
|
||
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
||
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
е ај да не е....слатка
|
||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Dobar odgovor dade stigma04 vo edna druga tema:
Jas samo bi dodal deka odmazdata i zadovolstvoto od nea se manifestacii na Egoto. Toa chuvstvuva deka na nekoj nachin treba da go nadoknadi gubitokot, pa istoto go vrshi so odmazda... koja vo sekoj sluchaj nikogash nema da go vrati izgubenoto. No, kako shto rekol chovekot od ulicata - "jas mozhebi nemam kjar, ama zatoa toj ima zijan!" Изменето од Messenger - 06.Ноември.2010 во 15:43 |
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Odmazdata sto ja vrsi nekoj e dokaz deka toj covek ne mozel da se izdigne na povisoko duhovno nivo . |
||
SOLI DEO GLORIA
|
||
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A od kade znaete kako e ako nikogash ne ste se odmazdile ?
Moe mislenje e deka ovie paroli koi gi pishuvate se edinstveno da se zadovoli suetata na poslabite . Za da se odmazdish treba hrabrost ! Potrebno e trpenie NO vo isto vreme treba da imash kapacitet i da sprechish toa da te true . Isto taka treba da se obrne vnimanie na odmazda od odmazdata i zatoa koga se odmazduvash treba da bidesh surov A ne sekoj ima stomak za toa ! Znachi da pretpostavime....Nekoj javno (ne tuka na forum) me ponuzvuva i treba da ja navednam glavata i da pokazam deka sum pogolem chovek od nego ? Nemozam....ednostavno nemozam a sum probal i kje vi kazam deka okolinata toa go svakja kako slabost i posle toa site kje probaat istoto da go napravat E PA nema da moze . Polesno zaspivam koga site smetki mi se raschisteni . |
||
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
||
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...poslednata e najgolema i najinteresna a nejze nikogas nema da uspees da ja izramnis
KRALOT E MRTOV,DA ZIVEE KRALOT! |
||
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
||
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
хмм...добро е некогаш да се ’’израмнат сметките’’- и не мора тоа да биде одмазда... Некој/другиот, ќе може да ја научи лекцијата од тоа... Изменето од Kali - 07.Ноември.2010 во 16:05 |
||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
odmazdata e slatka...no dali ke bidete zadovolni so sebe posle seto toa
nema potreba od odmazduvanje ...spored mene |
||
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мене може да ме повреди само некој кого сакам или почитувам. Не би можел на таква личност да и се одмаздувам (на било кој начин), без разлика што таа имала лошо мислење за мене штом сакала да ми направи некоја штета. А доколку некој ме понижува на јавно место нема да чекам 3 месеци да се одмаздувам ,,некогаш и негде,, , туку ќе го ,,решам,, за 3 минути на лице место.
|
||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не сум одмаздољубив тип...можеби тука удел има генетиката,ама ако сум предизвикана (посебно без основа) и добијам ''спојка''....е тогаш сум спремна за вербална одмазда,ама со фино спакуван вокабулар.
|
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Neznam dali si mashko ili zensko ama znam deka nikogash se nemash odmazdeno na nikogo . Nemozesh da se odmazdish na lice mesto oti ima svedoci! I za kakva povreda stanuva zbor vo tvojot komentar , emotivna ili fizichka ? |
||
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
||
Внеси реплика | страница <1 1415161718 21> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |