![]() |
|
Што ке правите кога ке се одлогирате од форумов?! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 102103104105106 133> |
Автор | |
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ќе пијам
![]() |
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
кој тоа ве лажел дека ќе се одлогирам ![]() |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
че свирам... блуз за моју бифшу драгу... дугме де, солажа...
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
ќе јадам
|
|
![]() |
|
zverka_ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6604 |
ke zalegnam na telefon najverojatno
![]() |
|
Јас сум 99% сигурна дека луѓето ме озборуваат,но 100% сум сигурна дека баш "ме заболи" за тоа!!!
|
|
![]() |
|
Phantomlord ![]() Сениор ![]() ![]() ThrasheR Регистриран: 11.Септември.2008 Локација: Битола Статус: Офлајн Поени: 434 |
На спиење
![]() |
|
\m/>.<\m/ Thrash' till death \m/>.<\m/
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Ќе читам
![]() |
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Ќе смислам 15 можни комбинации во филм: како да бидете „фенси“ и да го заслужите епитетот со вашето примитивно, глупо и крајно ретардирано психопатско понашање.
Изменето од Tiggy Vicious - 07.Ноември.2010 во 00:37 |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
Џо ![]() Сениор ![]() ![]() Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
нишо у план...засега...
|
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
![]() |
|
Еее заборавив прееска да напишам..отидов на гробишта-Задушница нели е, па ми држеа презентација за една машина, па јас ги правосмукував сите книги што ги имам дома (и ме фати инат пола да ги фрлам, па се премислив, ) па се успав и не отидов на театар, па ..па... и сега читам и пишувам...
![]() |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
ke citam
![]() |
|
![]() |
|
Phantomlord ![]() Сениор ![]() ![]() ThrasheR Регистриран: 11.Септември.2008 Локација: Битола Статус: Офлајн Поени: 434 |
Ќе видам шо има на ТВ, па после вкревет
![]() |
|
\m/>.<\m/ Thrash' till death \m/>.<\m/
|
|
![]() |
|
сигурно ќе
![]() |
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Ќе заличам на човек.
|
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 102103104105106 133> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |