|
Најдобра телевизија |
Внеси реплика | страница <1 1516171819 21> |
Автор | |
XStrongAngelX
Сениор секојдневна форумџика Регистриран: 15.Август.2010 Локација: Argentina Статус: Офлајн Поени: 126 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А1 100%
|
|
Дедо мраз злато
мое љубов неверна неможам без тебе за нова година Дедо мраз злато мое жива превара сал не моташ пак не заеба |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...kako i da e,..
...najgledanoto,..neznachi i deka e ,..najdobro!... ...osobeno so ovoj narod. ..bez sekakov "vkus"! |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
najdobra e HBO
a od listata za MTV glasav (taa ima najmnogu glasa) sigurno vredi kako zlato |
|
|
|
Phantomlord
Сениор ThrasheR Регистриран: 11.Септември.2008 Локација: Битола Статус: Офлајн Поени: 434 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Од македонските А1, а најдобра телевизија за мене е Cartoon Network и VH1.
|
|
\m/>.<\m/ Thrash' till death \m/>.<\m/
|
|
annaja
Сениор Регистриран: 21.Април.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 531 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
за мене ХТВ!
|
|
Pannet
Група Истражувач Регистриран: 05.Август.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 48 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Од македонските со мажот ми случајно ја откривме Едо (на екранот сои само мала буква е). Може нема квалитетна програма и слика, но бидејќи сме по филмовите, а навечер нон-стоп пуштаат филмови со одлични глумци, ја гледаме таа телевизија, за разлика од "реномираните" телевизии каде што освен серии од Ш продукција, нема ништо друго.
Од странските ги сакам сите канали на Discovery. |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se zivo i...dokumentarno !
|
|
|
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А кој не ги сака Дискавери...но и историја...национална географија...Навистина одлични телевизии...Кај нас истражувачко новинарство сеуште има и е на прво место А1 телевизија...
|
|
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Хммм...имам пишано за нашиве....од овие што не се наши....
Discovery Channel, National Geogpraphic, Discovery Travel & Living .... и некои слични на нив |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Од наведените Нова од останатите HRT1, Pro Sieben, RTL
|
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А најгледани се најлошите серии...иако јас сапуници не гледам воопшто...
|
|
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A1 i nova
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...shto ste zapnale za nova pa..nova,
zarem moze nekoj da ja gleda?
a ako ne moze pa, od kaj da znaesh deka nema nekoja na nekoj meridijan ushte podobra!
|
|
|
MkdWarrior
Нов член Регистриран: 23.Ноември.2010 Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sto te zapnale za A1 tolku kazete zosto tolku ja sakate A1 ?
Sto ima interesno ? Sto ima lisjata Pagaat, Dolina na volcite i vesti i Makedonski Prikazni so se Duplikat na onie od MTV Jabe se obiduvaat da gi prerabotat koga nemaat poima kako da gi napravat i A1 ima vesti Vi gi perat Mozocite so nikakvi serrii SG-1 http://www.youtube.com/watch?v=5Igp2fvDwTI Star Gate Atlantis Stargate: Atlantis (TV Series 2004–2009) - IMDb Ocenka 8,3 http://www.youtube.com/watch?v=4hEsmqYhmQ8&feature=related Stargate: the Ark of Truth http://www.youtube.com/watch?v=rPYiIYGQ2HE&feature=related Stargate: Continuum Stargate: Continuum (Video 2008) - IMDb Ocenka 7,4 http://www.youtube.com/watch?v=C4gNXCnHFsg&feature=related ABC "V" TV SERIES PILOT PROMO TRAILER V (TV Series 2009– ) - IMDb 8,7 http://www.youtube.com/watch?v=LQoSCEMzJYE Spartacus: Blood and Sand - Official HD Trailer OCENKA na IMDb 8,7 http://www.youtube.com/watch?v=m2CqtNeRK_w I mnogu Drugi serii Da ne gi redam Vakvi serii ni dolzat teliviziite I nemojte da zborite deka nemale Pari poglednete im ja zarabotkata Graganite se onie koisto treba da gi nasocuvaat Teliviziite sto treba da davaat A ne TELIZIITE da ni "Diktiraat" nie sto da gledame Falabogu ne Gledam televizija Zatoa Postoi internet ZA SITE TELEVIZII VO MKD Изменето од MkdWarrior - 24.Ноември.2010 во 18:40 |
|
Внеси реплика | страница <1 1516171819 21> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |