IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Филм
  Активни теми Активни теми RSS - Од денес за утре на Сител
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Од денес за утре на Сител

Внеси реплика Внеси реплика
Автор
Порака
DragancoLeskoec Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Август.2009
Статус: Офлајн
Поени: 984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DragancoLeskoec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Тема: Од денес за утре на Сител
    Испратена: 31.Октомври.2010 во 20:40
Цитирај Играната серија „Од денес за утре“ припаѓа на жанрот комедија и ги има најдобрите одлики на квалитетна хумористична серија, а на гледачите ќе им понуди пријатни моменти за опуштање, во овие тешки времиња. Серијата „Од денес за утре”, е предвесник за некои поубави и посреќни времиња.
- цитат од страната на Сител ТВ.

Авторскиот тим, Иво Лауренчиќ - режија, Предраг Пeришиќ и Братислав Димитров - сценарио и Ристо Самарџиев - музика, најавуваат серија за паметење.

Не видов тема, па отворив, ако има, слободно бришете.Ме интересира шо мислење имате за ова серија.Јас немам мислење(немам гледано ни една епизода).

Изменето од DragancoLeskoec - 31.Октомври.2010 во 20:41
Кон врв
Schatzii Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Мај.2010
Локација: Germany
Поени: 10600
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Schatzii Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Ноември.2010 во 13:11
Не сум изгледала ниту една епизода од серијава, најверојатно бидејќи игра само еднаш во неделатане%20знам
можеби не е лоша...
Dream what you want to dream;
Go where you want to go;
Be what you want to be,
because you have only one life and one chance to do all the things you want to do.
Кон врв
marsovec Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Април.2010
Поени: 3378
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marsovec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Ноември.2010 во 16:19
У јас ја немам гледано...Сител ми е некако ОТПАТЕН...сршено%20срце
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Ноември.2010 во 20:41
навистина интересна серија и за жал многу реална

и конечно да се направи некаква серија од наша страна, ни го загадија умот со филмови од манчевски а телевизиите секојдневно ни даваат нискоквалитетни и ефтини индиски, турски, аргентински, бразилски и какви не серии, па порано имаше македонски серии, емисии и разни други интересни програми по телевизија, сега нема ништо, само перат мозок и во ваков момент серијава е добро освежување

Изменето од zabegan - 09.Ноември.2010 во 20:45
размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
Pannet Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)
Истражувач

Регистриран: 05.Август.2010
Локација: Macedonia
Поени: 48
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pannet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Ноември.2010 во 00:36
Интересна серија, многу ми се допадна, а и ме расположува.

Инаку, секогаш има некои на кои нема да им се допадне, но тоа не ми смета зашто вкусови се во прашање. Ми смета кога некој ја гледа со потценување само затоа што е македонска, па после мрчи колку била глупава.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.