|
Принц на бел коњ? |
Внеси реплика | страница <1 34567 40> |
Автор | |
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
дај шта даш
|
|
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e pa koga nekoja ne moze da se odluci sto saka ima i KENTAURI pola covek - pola konj HAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHA
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ej eve ushte eden
Изменето од blue - 23.Јуни.2006 во 18:37 |
|
cecka
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
МЕНЕ САМО ПРИНЦОТ... НЕ МОРА КОЊОТЕ
|
|
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
|
nedopirliv
Сениор Регистриран: 04.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1334 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i jas bi igral taka....
|
|
cecka
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
е па сеа...... од коњи преку глава ми е
|
|
|
|
nedopirliv
Сениор Регистриран: 04.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1334 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo pravo si
|
|
cecka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
САКАМ БАЈКИ
|
|
|
|
nedopirliv
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a veruvas li vo bajki?........jas sakam bajki bez kraj...zatoa sto mrazam kraevi....nesakam ni tazni ni sreki...kolku bi bilo ubavo koga bajkite bi nemale kraj......
|
|
cecka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
КРАЈОТ НА МОЈАТА БАЈКА Е КОГА КЕ МЕ СНЕМА МЕНЕ.......ЗАТОА МОЈАТА БАЈКА НЕМА КРАЈ...А КОГА КЕ И ДОЈДЕ КРАЈОТ...ЈАС НЕМА НИ ДА ЗНАМ
|
|
|
|
nedopirliv
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
wow cecka ova bese toa ova bese poln pogodok.....
|
|
cecka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ваквото размислување не знаци дека живеам во облаци.... мојата бајка е многу реална, |
|
|
|
nedopirliv
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samo ednostavnite bajki se bajki za mene..........onie vo koi nema ni princovi ni konji...toa se bajki polni samo so ljubov...a mohjata bajka sama po sebe e ljubov
|
|
cecka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
е сега за те*е
тоа највеќе го сакам кај луѓето... кога се полни со љубов
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567 40> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |