![]() |
|
Сте се каеле ли некогаш? |
Внеси реплика ![]() |
страница <12 |
Автор | |
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Од кога знам за себе, секогаш се каам за работите што сум ги пропуштила. Ја имам таа способност убаво да ги замрсам стварите и да зафркнам добра шанса.
Еве, баш сеа се каам зошто, ооооо зошто не излегов со еден дечко што ме викна завчера, во петокот кога се враќав од школо. Е зошто де? Иако чудно е и безвезе... кога нејќеш ти се лепат, кога сакаш рецка не ти маваат. Оф животе... ![]() |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
annaja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Април.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 531 |
Да,секогаш има човек да се кае за нешто,мислам дека е нормално тоа.
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
e da!
![]() ...se kaam shto go najdov idividi-vo,
..tuku,se mislam ,..shto ke pravev bez nego ovie godini,
![]() ...ako ne drugo,
...ubavo "tepa" vreme!
![]() ![]() ![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
valentina-pp ![]() Сениор ![]() Регистриран: 17.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 198 |
da denes se kajam....
|
|
![]() |
|
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Јас денес помислив...дали во оваа ситуација би се каела...
порано...кога поинаку ги гледав работите..сигурно би... ..но денес после се..само немо гледам во иста точка..знаејќи дека и да се каам нема ништо да промени...па зошто тоа чувство би си го наметнала на себе? |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
не се каам, за ништо...
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
kaenje... cuvstvo koe go nosis kako star, choen kaput nakisnat od celodneven dozd, vrz tvoeto izgladneto, premrznato i bosonogo telo, vo nadez deka imas uste sila da izmenis nesto sto si ukaskal... Samo nepotreben teret, koe uste povekje ti ja odzema silata a mislite ti gi nasocuva vo pogresna nasoka...
|
|
Incredible Blue
|
|
![]() |
|
annaja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Април.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 531 |
За мн.нешто се каам,ама нема назад..
![]() |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
da
|
|
![]() |
|
Феникс ![]() Сениор ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
aha eve sega momentalno .... se kaam zoshto e 00;48 a jas ushte si sedam tuka
![]() |
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
![]() |
|
laki_bu ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
nikogas...mene od doma me ucele" posle e**nje , nema kaenje"...
![]() ![]() |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |