![]() |
|
Кој успеа денес да ве изнервира? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 9293949596 112> |
Автор | |
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
да не се урочам сеуште никој, ама има време!
![]() |
|
always look on the bright side of the life!
|
|
![]() |
|
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Една касиерка во супермаркет.... ми врати 850 денари метални од по 50...и кога ја замолив да ми даде барем една цела 500ка ми се развика
![]() ![]() Некултура! |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
![]() |
|
Phantomlord ![]() Сениор ![]() ![]() ThrasheR Регистриран: 11.Септември.2008 Локација: Битола Статус: Офлајн Поени: 434 |
Никој сега за сега.
![]() |
|
\m/>.<\m/ Thrash' till death \m/>.<\m/
|
|
![]() |
|
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Сите...од прв до последен
![]() Ама има време до вечер...сега и Сашко ќе ме изнервира ![]() ![]() |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Се ме нервира.
-татко ми. -професори. -една школска, ако денес не ја зачукав немаше кога... |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
Denes....pocnuvajki od vcera...
...bas site...a moze i ke se smeni do vecer...barem malku..na podobro ![]() |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
nikojj........
![]() |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
и мене сеуште никој
![]() |
|
![]() |
|
Phantomlord ![]() Сениор ![]() ![]() ThrasheR Регистриран: 11.Септември.2008 Локација: Битола Статус: Офлајн Поени: 434 |
Никој
![]() |
|
\m/>.<\m/ Thrash' till death \m/>.<\m/
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
ni mene nikoj
![]() |
|
![]() |
|
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
![]() |
|
Incredible Blue
|
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
СИТЕ ме изнервираа.... и тоа ептен.... и на крајот пукнав.... е кога значи ќе се истуриш врз некој тогаш те сфаќаат сериозно
![]() ![]() |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
касиерката во продавницата каде бев сабајле.немала ситни ........
|
|
![]() |
|
stigma04 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 2661 |
emil kako ne mu se smaci so igrite mene ni mie jasno
|
|
Jas sum pepel tamu kade sto bev ogan
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 9293949596 112> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |