|
Одмаздата е слатка? |
Внеси реплика | страница <1 1314151617 21> |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ah
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Одмаздата е за ниските, суетни и приземни души.
Возвишените, колку и да им е тешко-успеваат да се самосовладаат и да не подлегнат на тоа зло. |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
DAC23
Сениор Регистриран: 20.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 357 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
slatka e slatka ali koj posleden se smee najslatko se smee na sekoja odmazda ima druga i druga i sve taka do nedogled zatoa ne se nasladuvajte bez da razmislite.
|
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne e covcki i humano da se odmazduvas a i da posakuvas nesto poveke od toa sto go imas
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
anelija l
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 609 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nikogas ne se odmazduvam,se povlekuvam,zs goleminata na covekot e da prostuva,a ne da se odmazduva ,nesakam besot da rasti pogolem nego sto e ,
|
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nikogas ne se doveduvam vo situacija da treba da se odmazduvam,
taka da toa za mene e nepoznato. za sreka |
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Иако сум слушнал дека одмаздата се сервира ладна, јас сум од оние кои ја сервираат врела, т.е. ако одма не му кажам на тој што ми нанел неправда или штета, подоцна не губам време во мислење како да му се одмаздам. Изменето од LiDivio - 02.Ноември.2010 во 13:41 |
|
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne mi se pulis za takov
|
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ретко кога помислувам и се одлучувам за одмазда, ама тогаш кога ќе се одлучам одмаздата е нелимитирана.
|
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Off... ti ja mina i maksimata "oko za oko, zab za zab".
Ako ti se otvori dizna za osveta ti otide u beskraj.... |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
annaja
Сениор Регистриран: 21.Април.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 531 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не сум осветољубива, ама сега размислувам,ќе дојде ли тој ден кога ќе дојде некој кај мене,да ми побара помош...????!!!!
|
|
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не толку слатка колку гледањето како се лизга и чади од глава врз твојата добрина и рамнодушност ...а ти само ведро и силно продолжуваш...
|
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
Ѕвончица
Сениор Ice Cold. Регистриран: 07.Август.2010 Статус: Офлајн Поени: 448 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Горчлива е, не е слатка. Зарем слатко е некому да нанесеш зло?
|
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А нели е одмаздата за некое зло што веќе ти го направиле... Ама не е за сите...особено не за луѓе како мене... |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
Внеси реплика | страница <1 1314151617 21> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |