|
Ваши предлози до владата |
Внеси реплика | страница <1 4950515253 86> |
Автор | |
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....гледаѓ брат како ми го усвоива предлогот за намалување на казните?...од десетици илјади евра на само 400 за навреда на личноста...и тоа премиер.порано за новинар и пратеник беа 10000-15000 евра... ..како тоа може да функционира..продадеш крава платиш казна...продадеш компир пшлатиш друга..и така натаму и така наваму... ...туку мене друго ме загрижува..што повеќе солам памет тука,толку повеќе опомени ми стигаат...и тоа извршни!..кому ја должам бре ...? |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да ја покачи струјата за 37,4%....
суперот БМБ98 за 16,8%.... дизелот D-1(уствари Д-3) за 8,2%... плинот уште за 6 денари по кило.... ДДВ за 2,8%.. ..и за некој месец.... да се спаси од нас! нека си остварува после на раат! |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На овие треба некој да им помогне...и тоа да го пратиме во Јапан...За потоа да им помогне...а и да ги подучи...
|
|
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
|
Б. Трајковски
Нов член Регистриран: 03.Ноември.2010 Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога темелите се накриво поставени, се’ нагоре ќе се искривува, додека не падне. Што ако сакам да и порачам на оваа влада да си замине вчера, море завчера? Кој, и на какви темели ќе продолжи да ја ѕида државата? Има само две опции за исправување на темелите. Едната е оваа што ја предлага и марсовец, масовен народен бунт со јавни линчувања, кои ќе послужат за пример на сите идни, или јавна легализација и амнестија на сиот криминал сторен досега. Бидејќи првата опција е утопистичка, тогаш ќе чекаме да се случи вториот момент, а како што кажа во една пригода Груевски, тоа би требало да го очекуваме во 2030 година, значи, уште толку. Тогаш ќе завршел процесот на транзиција. Наздравје...
|
|
marsovec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Уште еден предлог....Да не создава состојби....кои соодејствуваат со предсостојби на граѓанска војна....Го закрвија народот....Доста им беше...Се искрадоа...уште да го завадат и закрват народот...за да се самоуништи?????Багабонтурија....Е тоа е ПРЕДАВСТВО на државата....разбира се!.
|
|
|
|
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Prezemete nekoi poseriozni merki za vrabotuvanje, sekoj treti Makedonec e nevraboten. Mislete malku kako da otvorite povekje rabotni mesta i privlekuvanje na stranski investicii, narodot kje se udavi vo siromastija... |
|
SOLI DEO GLORIA
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Аман луѓе фрлете око малку,читајте што се влегува како проект во образование.Има ли логика до толку да дозволите да ни се девалвира образованието за некое пусто доларче?
Е па не кукајте после што не газат, не понижуваат. Некој тоа им го дозволува. |
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А има има ...
Најдобар предлог моментално до владата би бил ... да си даде оставка , да си одат ... па лово на ново ... после
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дај бе Марсовец биди малку посериозен,просто се прашувам дали имаш ориентација дека секој пост ти е сличен на предходниот.
Ве молам барем малку сериозни бидете |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
marsovec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еве те послушаа...Има бришачи НА мислите на слободоумните и самосвоите....ЕДИНКИ...ДА ЖИВЕЕ ДИКТАТУРАТА...НЕ МОРА ДА СЕ МАЧАТ ЛУЃЕТО СО мислење...иМА КОЈ(А) БУДАЛА ДА МИСЛИ ЗА НИВ...
Изменето од marsovec - 14.Ноември.2010 во 15:10 |
|
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ова ти е последна опомена! Или ќе престанеш со навреди и спамирање или ќе одмараш од форумот, друго чаре нема. Се што не е предлог до Владата ќе биде бришано од темата! Научете да се држите на темите, наместо отпосле да обвинувате друг за вашата безобзирност и непочитување никакви правила. (Инаку голем дел од офтопиците ви се префрлени во темата Идивиди клуб на фајтери) |
|
marsovec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Предлагам да се отчитаат кој колку и како ...земал од ова ДРВОСАДЕЊЕВО,,,..Дали некој лично е вклучен во трошењето на народни пари....Денес гледам...малтене семенки наместо дрвца...Да не прават РАСАД????
КАДЕ ОДАТ ПАРИТЕ преку една благородна и хумана акција....Кој се опарува со оваа акција...колку чини и за што се потрошени средствата.?
|
|
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aaa, sega mi e jasno zoshto nemashe guzva na ulicite!...bil den na drvoto , ama samo za drzavnite ...trupci !
...i epten e jasno deka guzvata ustvari ja pravat najvekje,..drzavnite drva od ...paraziti !
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Внеси реплика | страница <1 4950515253 86> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |