|
Кој успеа денес да ве изнервира? |
Внеси реплика | страница <1 9192939495 112> |
Автор | |
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сестра МИИИИИИИИии
и во моите 5 мин слободни,и тогаш знае да масира со глупи прашања....уууууф |
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Чудо невидено...
4 дена никој не ме изнервира |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
Phantomlord
Сениор ThrasheR Регистриран: 11.Септември.2008 Локација: Битола Статус: Офлајн Поени: 434 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сега за сега никој
|
|
\m/>.<\m/ Thrash' till death \m/>.<\m/
|
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Типката од кај што си ги земав документите
ама и јас ја подбрав |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
edna poluvospitana licnost
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako ja proceni deka e polu |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Класната.
Пуцвал глуп. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mojot hristijanski recnik ne mi dava da ja opisam licnosta koja deneska me iznervira so svoeto derenje kako ludak Ama pomina i fala mu na BOG sto ne se spustiv na nejzino nivo i ne i' rekov navredliv zbor iako zasluzuvase Bev "Mister Nice", kulturen i smiren |
|
SOLI DEO GLORIA
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
KOj da me iznervira,cel den sum pred kom...so nikoj nemam muabet
|
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
Phantomlord
Сениор ThrasheR Регистриран: 11.Септември.2008 Локација: Битола Статус: Офлајн Поени: 434 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Никој
|
|
\m/>.<\m/ Thrash' till death \m/>.<\m/
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еден документ, никако не сакаше да се зачува. Се налутив, го избришав, па после го барав низ “корпата“
|
|
mariija
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2459 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nikoj |
|
"If you talk to God you're religious. If God talks to you, you're psychotic."
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Биологија Јагода.
Пола саат дрдн дрн, проклет ендоплазматичен мртов ректикулум и на крај седи -тројка. Со плусче (ко за утеха). |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tiggy, uci malku povekje , ucenicite nemaat drugi obrski tuku samo da ucat. Znam deka ti mozes mnogu podobri ocenki da dobivas. Pozdrav ! P.S. da ne bidam offtopic, nikoj deneska ne me iznerviral |
|
SOLI DEO GLORIA
|
|
Внеси реплика | страница <1 9192939495 112> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |