|
Знаете ли да готвите!? |
Внеси реплика | страница <1 910111213 32> |
Автор | ||
batt's
Сениор Регистриран: 12.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2268 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
abe ti napravi pa nie ke te falime:)))
|
||
|
||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кај мене во подрум има уште 2-3 тегли ајвар, не знам дали некој прави повеќе ајвар од мене |
||
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ete imalo kaj Butel 2....stvarno se si spremash????
|
||
|
||
bosab
Сениор the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
абе што ми правите вакви работи кај спомнавте сеа ајвар
|
||
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mmm a da nabacsh sonce navamu a? |
||
|
||
nedopirliv
Сениор Регистриран: 04.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1334 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas ke vi napravam piroski so palacinki....eve vaka....-najprvo se pravat palacinki....potoa se polnata so kockicki kaskaval,salamce(pozelba) i pecurcinja i na kraj malku majonez(za da moze da se svitkaat dobro....pa se makaat vo jajce,brasno i prezla i se przat vo vrelo maslo.....mmmmm....mnogu se vkusni:)
|
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa dobro de...ali moite se bolji ne so majonez tuku so pavlaka.....
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
aj edna zurka nedopirliv,blueprayer-glavni gotvaci...nie gosti,a glaven degustator BOSAB
|
||
|
||
nedopirliv
Сениор Регистриран: 04.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1334 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
heheheh ajde.....vi vetuvam deka site ke uzivate vo mojata hrana....malkiu neskromno ama iskren sum
|
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i jas istoto go vikam.ali nemoj da mi krades recepti
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
bosab
Сениор the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ПРИФАЌАМ СО ЗАДОВОЛСТВО |
||
nedopirliv
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
cecka
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i ako moze da ni napraite nekoja zelencukova corbicka.....
|
||
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
По можност со многу кромид
|
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 910111213 32> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |