IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мистерии и астрологија
  Активни теми Активни теми RSS - Сон
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сон

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1213141516 55>
Автор
Порака
joki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Август.2005
Статус: Офлајн
Поени: 2548
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2006 во 18:45
како би го протолкувале...предвидувањето со сонови??/...има и такви случаи...дали навистина сонот е слика на потсвеста???...и дали потсвеста може да ни покаше нешто што не можеме да го видиме???...преку сонот...?
Точачиња.
Кон врв
kokolo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Февруари.2006
Локација: Macedonia
Поени: 2960
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokolo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Мај.2006 во 08:39
потсвеста е нешто како колективен мозок, а сонот е само врата или одреден поглед кон нештата кои се случуваат или треба да се случат, тоа е она што јас го викам НАШАТА ИДНИНА, само како што има различни луѓе со различно сваќања така и таа потсвест различно се толкува, значи се е во тоа како гледаме на нештата кои се дел од нас  и секако колку сме спремни и прифатиме тие нешта.Тука се навраќаме на она што значи претворање на енергијата од еден вид во друг, што преставува доказ за постоењето на тие нешта, сега како што реков прашање е колку сме спремни или колку сакаме да веруваме дека сепак тие постојат и се околу нас
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
Кон врв
Carnation Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 3499
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Carnation Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2006 во 18:46
slucajno da ne go imas citano jung?poso spored nego go sonuvame ona so bi mozele da bidime,za razlika od frojd spored koj go sonuvame ona so ni se slucilo ili ni se slucuva.
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
Кон врв
kokolo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Февруари.2006
Поени: 2960
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokolo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Мај.2006 во 08:47
Originally posted by Carnation Carnation напиша:

slucajno da ne go imas citano jung?poso spored nego go sonuvame ona so bi mozele da bidime,za razlika od frojd spored koj go sonuvame ona so ni se slucilo ili ni se slucuva.
Не сум читал никого од таа област но ова што го кажувам е од чисто мое  гледање на сонот како појава а богами и од одредено искуство  низ кое сум поминал до сега
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
Кон врв
blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Октомври.2005
Поени: 5922
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Мај.2006 во 10:23
тоа со колективниот мозок нема како да не ти е од јунг ;)
Кон врв
SkorpijA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Април.2006
Поени: 1692
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SkorpijA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2006 во 16:53
Mnogu pati mi se slucilo da sonuvam losi raboti i da placam koga ke stanam _tokmu toa mi se sluci denes. Sonuvav son sto i koga ke pomislam samo na nego se ezam. Veruvam vo sonovite i se slucuva da sonuvas nesto pa potoa da se desi toa_ ne daj boze moite sonovi da se ostvarat. Kako i da e sonovite se del od potsvesta. Mnogu pati go sonuvame ona od sto sme opsednati,ona na koe postojano mislime
Кон врв
joki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Август.2005
Поени: 2548
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Мај.2006 во 22:38
mene mi e cudno to so...vo sonot sum svesna deka sonvam...i mozam da go kontroliram...odnosno koga sakam mozam da se razbudam...ili da go prekinam sonot...a cestopati...sum posakala neso da sonvam...i vecerta ...ooop...ete go na sone...cudna rabota
Точачиња.
Кон врв
Julija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Март.2006
Поени: 1706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Julija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Мај.2006 во 22:43
Голема моќ на сугестија...
Кон врв
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јуни.2006 во 14:46
pak me silovaja nekolku zenski vo kafik ,ama mislam toa go sonuvav
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
v i v i Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Август.2005
Поени: 1338
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај v i v i Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јуни.2006 во 14:57
hektorce be...sto sonovi imas....
tuka nekade....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јуни.2006 во 15:11
ehhhh vivi na sred nok ziva voda , umoren ispoten , teski sonovi , sekoja vecer me silovaat devojkive , krajno vreme e so nekoja da pocnam da spijam za da me cuva da ne me grabnat ovie pak
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај v i v i Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јуни.2006 во 15:25
ima ima vrska sonot so realnosta....tebe te macat vo son....zosto na jave ne si definiran koja ja sakas....100% e toa....da si znaes....odberi si edna jaka cura do tebe i furaj....
tuka nekade....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јуни.2006 во 15:29
vivi moras da mi pomognes , inaku crno mi se pisuva , help , hilfe
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај v i v i Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јуни.2006 во 15:34
pa ti kazuvam....odberi edna dobra....srce da ti zatreperi i ko nov ke bides....slusaj me sto ti zboram ...od tolku okolu tebe bendisuvas li nekoja....
tuka nekade....
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1213141516 55>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.