IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Патувања...
  Активни теми Активни теми RSS - Каде сакате да патувате?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Каде сакате да патувате?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3031323334 41>
Автор
Порака
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Статус: Офлајн
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Октомври.2010 во 19:48
eve neshto interesno :

Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Renatax Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Декември.2008
Поени: 11613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Октомври.2010 во 19:56
Навистина интересно!
Брза,ако одиш...планирај ме и мене.голема%20насмевка
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.

Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Октомври.2010 во 21:55
Секаде сакам,само да се патува
И бричот падна на колена пред зборот:

Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Октомври.2010 во 23:41
Originally posted by renatax renatax напиша:

Навистина интересно!
Брза,ако одиш...планирај ме и мене.голема%20насмевка
gotovo de!да

...samo , valjda ne patish od akrofobija,
..ne za drugo,
 tuku, da ne me ispituvaat posle,
....da ne sum imal ,sluchajno,neshto ,...protiv tebe!намигнувањеголема%20насмевка
Кон врв
Renatax Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Декември.2008
Поени: 11613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Октомври.2010 во 23:51
голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка

Неее...имам  и јас   фобија од друг тип,ама обожавам поглед од високо.
Немај гајле,безбедно е во однос на акрофобија.намигнување
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.

Кон врв
laki_bu Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Лидер

Регистриран: 30.Ноември.2008
Локација: Germanija
Поени: 32100
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laki_bu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Октомври.2010 во 00:04
Ja bi nekade na planina....malku izolacija od civilizacija
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
Кон врв
revoltirana Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 12.Октомври.2010
Поени: 37
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај revoltirana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Октомври.2010 во 23:41
Eh imam cela lista...pocnuvajki od Evropava, ima gradovi koi ne sum gi posetila...potoa odam preku Singapur i Kuala Lumpur pa Maleziskite ostrovi...negde Indija moze ...pa Sidnej i Brisbane...nakarj Juzna amerika poveke :)))

itn itn itn

imam samo mal problem???? MONEY MONEY ....must be funny...in the rich men world....
Кон врв
sneska_v Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јуни.2009
Поени: 3455
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sneska_v Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Ноември.2010 во 21:17
ERUSALIMсреќа
Податотека:Стариот%20град%20во%20Ерусалим.jpg
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Ноември.2010 во 12:36
На Малдиви

Баш моментално сум во посета на една другарка албанка и ми покажува слики од сестра и која се верила со еден американец и заедно биле 2 недели на малдивите

Лелееееееееееееее господе колку се убави сликите, не знам дали ќе ми дозволи да ставам некоја на форумот , ќе мора некако да ја замолам ,ама  признавам дека и љубоморам многу кубење%20коса

Кога ќе ме носи мојов дечко мене на Малдивите бе ???лутина брееее, ќе мора да фатам американец размислување

Кон врв
BellaGrandma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Game over

Регистриран: 10.Јуни.2010
Поени: 20029
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Ноември.2010 во 12:39
Originally posted by Mindy Mindy напиша:

На Малдиви Баш моментално сум во посета на една другарка албанка и ми покажува слики од сестра и која се верила со еден американец и заедно биле 2 недели на малдивите Лелееееееееееееее господе колку се убави сликите, не знам дали ќе ми дозволи да ставам некоја на форумот , ќе мора некако да ја замолам ,ама  признавам дека и љубоморам многу кубење%20косаКога ќе ме носи мојов дечко мене на Малдивите бе ???лутина брееее, ќе мора да фатам американец размислување

Цццц...па да ми останеш таму...а дадо? Не те пуштам

Јас би...во Москва за Нова Година...би изгледало нешто...вака

Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Ноември.2010 во 12:49
Originally posted by ФорумскаБаба ФорумскаБаба напиша:

Ааааааааааааааа дадо, нема да останам , само да ми помине меракот со свои очи да видам и толку голема%20насмевка

Ехххххххххх Москва ............... Јас ова година се заинатив за Барселона и за нова година планирам таму со дечко ми. Па немам трпение веќе, чекам да поминат деновите чекање

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Ноември.2010 во 15:07
...zarem i dechko fati?!изненадување...auuu, princeso,
a be ...koj  toa mi te..."smutil"збунетост
Кон врв
BellaGrandma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Game over

Регистриран: 10.Јуни.2010
Поени: 20029
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Ноември.2010 во 15:48
Originally posted by Mindy Mindy напиша:

Originally posted by ФорумскаБаба ФорумскаБаба напиша:

Ааааааааааааааа дадо, нема да останам , само да ми помине меракот со свои очи да видам и толку голема%20насмевкаЕхххххххххх Москва ............... Јас ова година се заинатив за Барселона и за нова година планирам таму со дечко ми. Па немам трпение веќе, чекам да поминат деновите чекање

Ауу дадооо....пази што правиш..ќе го крка дечко ти од брза

Тукууу..викаш Барселона а ? Па кога ја загледав сликава..интересно ми се виде

Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
Кон врв
shako Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 30.Јуни.2010
Поени: 12
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај shako Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Ноември.2010 во 07:31
prijatelkeeeee    fati si 1 decko ili za sekoj slucaj fati si 2 komada , od site mesta so sakas da si gi posetis   

Изменето од shako - 03.Ноември.2010 во 07:35
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3031323334 41>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,422 секунди.