![]() |
|
Сам со себе |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 16> |
Автор | ||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Kako shto ke si "napravam muabet"sama ,...so sebe..
so nikoj drug nemozam.... |
||
![]() |
||
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
|
Интересно... ![]() ![]() Човек некогаш може да си даде добар совет сам на себе... или да си упати некоја забелешка... Во секој случај, се трудам само да размислувам во себе... |
||
![]() |
||
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
|
Бидејќи темава има ист наслов со она што сакам да го напишам , нема да отварам нова тема, туку ќе го вметнам тука :
Всушност, да бидеш сам со себе е вистинска работа ![]() Дали може да замислете како одборот на композитори ја компонирал Бетовеновата деветта симфонија ? Дали Шекспировата „ сон на летната нок„ може да биде производ на колективен напор ??? ![]() Да се биде сам, не значи да се биде отфрлен или оттуѓен. Тоа значи дека едноставно сме во друштво со самите себеси. Дел Карнеги рекол: „ што и да се случи, можеш да свириш на својот мал инструмент во оркестарот на животот. Мора да запомнете дека во божјиот оркестар сите сме солисти„ Разумот во вас ви зборува дека никогаш не сте сами, затоа што вашата свест е вечен другар. |
||
![]() |
||
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
|
Toa se momentite koga vodis dijalog so svojata dusa,a ne so mozokot koj e kreator na minatoto i idninata bez momentot na ona SEGA.Koga ke pomislis na ona SEGA mozokot e bespomosen i ostava prostor na dusata da zboruva...ne se srami od toa...
![]() prakticiraj go pocesto...ke najdes iljada ubavini tamu! |
||
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
||
![]() |
||
Messenger ![]() Администратор ![]() Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
|
Da bidesh sam so SEBE znachi deka treba da se ima SEBE.
I toa e problemot so lugjeto. Bidejki ne mozhat da pronajdat SEBE baraat nekoi drugi kako niv... |
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
![]() |
||
fstak ![]() Група ![]() Регистриран: 31.Октомври.2010 Статус: Офлајн Поени: 99 |
|
ova mu doaga kako mentalna masturbacija ![]() |
||
![]() |
||
fstak ![]() Група ![]() Регистриран: 31.Октомври.2010 Статус: Офлајн Поени: 99 |
|
Ednas drugarka mi mi rece deka toa bilo sizofrenija pa se isplasiv,ama izgleda e normalno. |
||
![]() |
||
|
inaku mnogu cesto zboruvam sama so sebe i niz muabetot cesto si doagam do vistinski resenija za kako da prodolzam ponatamu .Bidejki jas sum svojot najdobronameren kriticar kolku i da boli.
otkako gi procitav site vasi komentari mi se smiri dusickava . |
||
![]() |
||
KINGDAVID ![]() Сениор ![]() ![]() Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
|
Ako zboruvas sam so sebe mozebi i ne e strasno tolku. No, ako zboruvas so zamisleno drugarce, e togas e zafrknata rabotata ![]() |
||
SOLI DEO GLORIA
|
||
![]() |
||
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
|
e aj ti objasni sto znaci izmislenoto drugarce,a sto sam so sebesi?
|
||
||
![]() |
||
KINGDAVID ![]() Сениор ![]() ![]() Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
|
Hahaha, kaj mene ne e vo upotreba ni edniot ni drugiot nacin . No, da objasnam sto mislev i da ti odgovoram na prasanjeto. Sakav da kazam deka ne e vo red da zboruvas sam so sebe, no uste postrasno e ako pocnes da zboruvas i da ti se pricinuva deka ima nekoj do tebe a vo realnosta ne e taka . ![]() Togas navistina si zabegal nakaj shizofrenija .... BOG DA CUVA od takvi raboti ! ![]() |
||
SOLI DEO GLORIA
|
||
![]() |
||
|
...najgolemata istresenica sto sum ja procital od tebe
...uste samo da kazes deka e Sizofrenija i se ke bide ok ![]() |
||
||
![]() |
||
|
pih nemozam da cekam...aj utre...otidov jas
![]() |
||
||
![]() |
||
|
Ti go kazav moeto mislenje Joshua. Dali e istresenica ili ne, zavisi koj kako gleda na rabotite ![]() |
||
SOLI DEO GLORIA
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |